تعمیر ۷۲ شناور طی یکسال در بندرعباس

صدا و سیما سه شنبه 24 تیر 1404 - 18:36
مدیرعامل کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) از تعمیر ۷۲ شناور در یکسال خبر داد و گفت: در این مجتمع کشتی‌سازی از ابتدای راه‌اندازی تاکنون ۲ هزار و ۴۷ مورد انواع شناور تعمیر و ۳۴۵ شناور مختلف کوچک، متوسط و بزرگ طراحی، ساخته و بازسازی شده است.

تعمیر ۷۲ شناور در بندرعباس در یکسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای سعید جعفری امروز در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) که در سال ۱۳۵۲ با هدف جذب بخش بزرگی از بازار تعمیرات و ساخت شناور در غرب بندرعباس راه‌اندازی شده است، همچنین در این مدت ۱۷ طرح نفت و گاز را احداث و ۱۲ سکوی حفاری نیز تعمیر کرده است.

جعفری با اشاره به اینکه مجتمع ایزوایکو امسال ۶۰ هزار تن تولید و ارائه خدمات را در برنامه دارد، گفت: این مجتمع صنعتی توانمندی طراحی، ساخت و تعمیرات شناور‌های غول پیکر تا ۳۵۰ هزار تن در گروه شناور‌های بزرگ و حوض‌های خشک را دارد.

مدیرعامل کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران به رشد هشت درصدی تولیدات شرکت ایزوایکو در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سه ماهه نخست امسال در گروه طراحی، ساخت و تعمیرات شناور‌های بزرگ رشد ۲۸ درصدی، شناور‌های متوسط کاهش ۴۶ درصدی، شناور‌های کوچک کاهش ۵۱ درصدی و گروه طراحی، ساخت و تعمیرات سازه‌های دریایی رشد ۵۵ درصدی داشته است.

جعفری با بیان اینکه توانسته‌ایم ۹۵ درصد برنامه‌ها را در سال ۱۴۰۳ عملیاتی کنیم، گفت: مقابله با تحریم‌های بین‌المللی، جلوگیری از خروج ارز، سودآوری برای شرکت، پشتیبانی از ناوگان حمل ونقل فرآورده‌های نفتی، پشتیبانی از صنایع و طرح های نفت وگاز کشور، ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، حمایت و فعال کردن زنجیره تولید تجهیزات و مواد، ارتقای سطح دانش مهندسی و اجرایی کشور و رشد و ارتقای مهارت و تجربه اندوزی پیمانکاران داخلی از پیامد‌ها و فرصت‌های ساخت و تعمیرات شناور‌ها و سازه‌های فراساحلی بوده است.

وی ایزوایکو را بزرگ‌ترین زیرساخت دریایی ایران عنوان کرد و ادامه داد: باتوجه به اهمیت توسعه اقتصاد دریامحور و نگاه راهبردی به مناطق ساحلی، توجه ویژه به صنعت کشتی سازی از اهمیت بالایی برخوردار است، این صنعت می‌تواند با ایجاد فرصت‌های مختلف در زمینه ساخت و تعمیر کشتی‌های اقیانوس پیما، سازه‌های دریایی و دکل‌های حفاری، به حمایت از تولید داخل و افزایش اشتغال در کشور کمک کند که این مهم در برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۴ ایدرو (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) نیز تدوین شده است.

جعفری تاکید کرد: ایزوایکو با اجرای طرح‌های کلان در زمینه تعمیر و ساخت شناور‌ها و سازه‌های دریایی، به یکی از قطب‌های اصلی این صنعت در کشور و منطقه تبدیل شده است و مسیر توسعه و پیشرفت این مجتمع، با اتکا به توانمندی‌های داخلی و دانش بومی ادامه خواهد یافت.

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی ایزوایکو همچنین با اشاره به اینکه نیروی انسانی در مجتمع ایزوایکو نیز متغیر و بر پایه و مبنای پروژه‌ها است، گفت: در حال حاضر ۷۰۰ نفر نیروی انسانی در این مجتمع مشغول به فعالیت هستند که با روی کار آمدن پروژه‌های جدید در حوزه‌های فراساحلی از مرز پنج هزار نفر نیز عبور می‌کند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.