به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، سردار مصطفی مولوی امروز در نشست با فعالان اجتماعی و سیاسی استان همدان با بیان اینکه در این دولت تلاش شده از تمام ظرفیتهای ملی و جریانهای سیاسی برای تحقق عدالت، انسجام و توسعه استفاده شود، افزود: این رویکرد دقیقا مصداق رویکرد کشور در جنگ هشت ساله دفاع مقدس است و همانطور که در دفاع مقدس هم جناحها کنار هم ایستادند و کشور را از خطر عبور دادند امروز نیز همه در کنار هم برای توسعه کشور تلاش میکنند.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور با بیان اینکه دولت وفاق آمده است تا وحدت را به جای اختلاف بنشاند، خاطرنشان کرد: باید با استفاده از ظرفیت همه جریانها، چه سیاسی، چه هنری، و چه نخبگان دانشگاهی، ایران را در برابر جنگ رسانهای، تحریمها و عملیات روانی دشمن ایمن کنیم.
مولوی با اشاره به نامگذاری برخی جلسات، یادآور شد: تغییر نام این جلسات در برخی استانها بهاشتباه صورت گرفته و هیچ نقشی از سوی استانداری یا نمایندگان استان نبوده است.
وی با اشاره به اینکه تصمیماتی که در سیاست خارجی گرفته میشود، تصمیمات آسانی نیستند و نمیشود شب بخوابیم و صبح تصمیم بگیریم مذاکره کنیم یا نکنیم، تاکید کرد: همه تصمیمات در هماهنگی با نهادهای عالی نظام گرفته میشود اما گاهی کسانی که از توافق یا عدم توافق انتقاد میکنند، حتی نمیدانند مسیر حقوقی و امنیتی این تصمیمات چقدر پیچیده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه همانطور که در جنگ تحمیلی تصمیم به ادامه یا توقف نبرد با ملاحظات عمیق گرفته میشد، امروز هم تصمیمگیری در میدان دیپلماسی به دقت و حمایت ملی نیاز دارد، تاکید کرد: براساس اصل ۸ قانون اساسی، نظارت بر عملکرد دولت باید مردمی باشد تاکنون فقط دولت بر مردم نظارت داشته، اما حالا وقت آن است که مردم نیز با سازوکارهای مشخص، عملکرد دولت را ارزیابی و کمک کنند.
وی با اشاره به نقش شورای تدبیر و توسعه استان افزود: این شورا میتواند بازوی اجرایی و نظارتی مردم در کنار دولت باشد و اگر همافزایی ایجاد شود، نهتنها از ظرفیت مردم بهرهمند میشویم، بلکه اعتماد اجتماعی نیز بازسازی خواهد شد.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور با یادآوری خاطرهای از دوران دفاع مقدس گفت: در جبهه، وقتی حتی نگاه سیاسی کوچک وارد میشد، شهیدان بزرگی مثل مهدی باکری بهصراحت تذکر میدادند که جبهه جای جناحبازی نیست و امروز هم باید مقابل کسانی که از درون، روحیه مقاومت را تضعیف میکنند، بایستیم و روشنگری کنیم.
مولوی با تاکید بر اینکه دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور، نهتنها ناظر، بلکه حامی استانها برای اجرای سیاستهای ملی است، اعلام کرد: ما آمادهایم از همه ظرفیتهای مردمی، نخبگان و شوراها برای کمک به پیشبرد اهداف دولت استفاده کنیم.
وی افزود: دولت مردمی است، پس از مردم نیز باید در مسیر اجرا و نظارت کمک گرفت و ما بهعنوان بازرسی ویژه رئیسجمهور در کنار استان همدان هستیم و آمادگی داریم از هر ظرفیتی که در استان وجود دارد، بهره ببریم تا کارآمدی دولت برای مردم ملموستر شود.
نقطهبهنقطه کشور باید قدرتمند شود تا دولت قوی بماند
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور، گفت: نقطهبهنقطه کشور باید قدرتمند شود تا دولت قوی بماند.
به گزارش خبرآنلاین سردار مصطفی مولوی در نشست شورای معاونین استانداری همدان نیز بر اهمیت تقویت زیرساختها در سراسر کشور تأکید کرد و گفت: عملکرد استان همدان در مدیریت و پشتیبانی جنگ ۱۲ روزه مطلوب است برهمین اساس است که معتقدیم اگر هر نقطهای از کشور قدرتمند نباشد، دولت و کشور ما نیز قدرتمند نخواهد شد.
وی با اشاره به سختیهای دوران جنگ و پذیرش مسئولیت در آن شرایط افزود: ما در زمان جنگ مسئولیت پذیرفتیم و در شرایطی که کشور شهید میداد و زیر حمله بود قبول مسئولیت بسیار دشوار است اما امروز هم بهعنوان خدمتگزار مردم و هم نماینده رئیسجمهور، هدف ما فقط خدمت به مردم است.
این مقام مسئول با بیان اینکه دفتر بازرسی ویژه، در حقیقت نماینده مستقیم رئیسجمهور برای شنیدن دغدغهها و مطالبات مردم در میدان عمل است، تاکید کرد: ما آمدهایم تا صدای مردم را بشنویم، نه برای ارائه گزارشهای رسمی، بلکه برای اینکه مسائل واقعی و عینی مردم بررسی شود.
مولوی با اشاره به نقش مساجد در توسعه اجتماعی عنوان کرد: در گذشته یک مسجد نور امید یک محله بود، امروز دولت تلاش میکند کارخانه بسازد، اما نباید از تقویت پایگاههای فرهنگی مثل مساجد هم غافل شد.
وی ادامه داد: ما امیدواریم مردم نتیجه تلاشها را در دولتی که رئیس آن نه وابسته به حزب بود، نه پشتوانه مالی داشت، بلکه با اعتماد مردم و صداقت شخصی خود، رأی گرفت را ببینند.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور همچنین با اشاره به تهدیدات منطقهای و بینالمللی بیان کرد: کشور ما با خطرات مهمی مواجه است، تهدیداتی که روزبهروز پیچیدهتر میشوند و امنیت ملی را نشانه گرفتهاند در چنین شرایطی، انسجام ملی و مشارکت مدیران در سراسر کشور، اهمیت دوچندان دارد.
مولوی اظهار امیدواری کرد که پروژههای عمرانی، از جمله راهآهن و طرحهای زیرساختی با قوت بیشتری دنبال شوند و گفت: امضای مدیران در این شرایط، با تعریف پروژههای جدید نشانه جسارت و مسئولیتپذیری است بنابراین امیدوارم در این مسیر با توکل به خداوند، دست در دست هم داده و بتوانیم گامی مؤثر برای پیشرفت کشور برداریم.
در جنگ ۱۲ روزه با گفتمان وفاق ملی، امید و سرمایه اجتماعی، استان را مدیریت کردیم
استاندار همدان، گفت: در جنگ ۱۲ روزه با گفتمان وفاق ملی، امید و سرمایه اجتماعی، استان را مدیریت کردیم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین حمید ملانوری شمسی، در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی استان با رئیس دفتر بازرسی رئیس جمهور، با اشاره به شرایط خاص کشور و استان، گفت: ما امروز در شرایطی سخت، با فضای جنگی، تحریمها و فشارهای مختلف بر کشور قرار داریم اما با اتکا به گفتمان وفاق ملی و سیاستهای دولت، توانستهایم مسیر توسعه را پیش ببریم.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه امنیت روانی جامعه افزود: بر اساس آمار رسمی، در ۱۰ ماه گذشته آمار خودکشی در استان همدان ۴۲ درصد کاهش یافته که نتیجه مستقیم نشاط اجتماعی و تلاش بیوقفه برای خدمت صادقانه به مردم است.
استاندار همدان با گرامیداشت یاد شهدای مدافع وطن، بهویژه شهید شادمانی از فرماندهان بزرگ دوران دفاع مقدس، عنوان کرد: شهدای مقاومت ستونهای افتخار و عزت ما هستند.
ملانوری با بیان اینکه دولت چهاردهم در شرایط بسیار دشوار کشور را تحویل گرفت، ادامه داد: از همان ابتدا تلاش کردیم گفتمان عدالتمحور، مردممدار و وحدتآفرین دولت چهاردهم را در استان اجرا کنیم و امروز در یک اتحاد منسجم با نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و بدنه مدیریتی استان به دنبال توسعه پایدار و خدمتگزاری به مردم هستیم.
وی با تاکید براینکه در ۱۰ ماه گذشته، ۱۶۸ میلیون دلار از مجموع ۳۵۸ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی تاریخ استان همدان، فقط در همین مدت جذب شده که نشان از بازگشت اعتماد به فضای اقتصادی استان دارد، افزود: در حوزه انرژی، تولید نیروگاههای خورشیدی استان از ۴۶ به ۵۶ مگاوات رسیده است و همچنین مرکز بازیافت هواپیما و نیروگاه پشتبامی استانداری بهعنوان بزرگترین در کشور، در حال بهرهبرداری است.
مقام عالی دولت در استان همدان با بیان اینکه در حوزه آبرسانی، از آغاز طرح جهاد آبرسانی در ۱۶۰ روستا، فاز دوم با ۳۳۰ روستا نیز شروع شده است، تاکید کرد: همچنین با اجرای طرح اصلاح مالیاتی، پایه مالیاتی استان را به نفع کسبوکارها کاهش دادیم.»
ملانوری با اشاره به انتصابات در دولت گفت: ۹۰ درصد فرمانداران در این دولت منصوب شدهاند، اولویت ما تخصص، انگیزه برای اجرای سیاستهای دولت و اخلاقمداری بوده است چرا که معتقدیم نیروهای بومی و کارآزموده وزارت کشور باید مسیر رشد داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه فرودگاه همدان پس از سه سال تعطیلی، مجدداً فعال شده، و پروژه راهآهن نیز در آستانه بهرهبرداری است، عنوان کرد: در حوزه بهداشت نیز دانشگاه علوم پزشکی همدان با تزریق هزار میلیارد تومان اعتبار، شاهد تحول اساسی است.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: انتقال قدرت در دولتها آسان نیست، اما در استان همدان تلاش کردیم در کوتاهترین زمان، مسیر تحول و امید را هموار کنیم. مردم ما شایسته خدمتی صادقانه و شفاف هستند، و همین رویکرد مسیر آینده ماست.