به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید مصطفی حسینی، ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان اظهار کرد: احساس تعلق به مدرسه و کشور از موضوعاتی است که باید در سیاستگذاری آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه ارتقای کیفیت آموزش صرفاً با حضور استاد توانمند یا تجهیزات پیشرفته حاصل نمیشود، عنوان کرد: آنچه موجب ماندگاری آموزش در ذهن دانشآموز میشود، علاقه و تعلق خاطر به محیط یادگیری است و نبود این علاقه نشان از ضعف در طراحی فضای تربیتی دارد.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان به استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، بومی و اجتماعی برای ارتقای آموزش با توجه به پیشینه فرهنگی و تمدنی کشور تأکید کرد و گفت: بسیاری از نهادهای مذهبی مانند مساجد و هیئات توانستهاند محیطهایی امن، جذاب و صمیمی برای جوانان فراهم کنند و این میتواند الگویی برای مدارس باشد.
وی با اشاره به اینکه دائماً از مردمیسازی و حکمرانی مردمی صحبت میکنیم، یادآور شد: گاهی مدرسه تنها پایگاه اجتماعی در یک محله است و میتواند پایگاه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی برای عموم مردم باشد.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به ابلاغیه وزیر آموزش و پرورش در خصوص استفاده از مدارس در شیفت دوم توسط موسسات فرهنگی و قرآنی عنوان کرد: پیوند مدرسه و مسجد و استفاده از ظرفیتهای موجود در جوار مدارس میتواند بهرهوری اماکن آموزشی را افزایش دهد.
وی با بیان اینکه اگر دانشآموز یا استان رتبه یک کنکور را ندارد، میتواند رتبه یک را در بهرهوری اماکن آموزشی داشته باشد، تصریح کرد: باید پیوندهایی را بین امکانات جوار مدارس برقرار کرد تا دانشآموزان از آن بهرهمند شوند و همه دستگاهها در این خصوص تشریک مساعی داشته باشند.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان تأکید کرد: مدارسی که راندمان آموزشی در آن افزایش یافته مورد تشویق قرار گیرند تا به الگو برای دیگر مدارس و مدیران تبدیل شود.