رهبر انقلاب: یقه جنایتکار نباید رها شود | ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند

همشهری آنلاین چهارشنبه 25 تیر 1404 - 14:37
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و مسئولان ارشد قوه قضائیه تاکید کردند: همه بدانند که خدای متعال نصرت را برای ملّت ایران در ذیل نظام اسلامی و زیر چتر قرآن و اسلام تضمین کرده و ملّت ایران حتماً پیروز خواهد شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، رئیس و مسئولان ارشد قوه قضائیه صبح امروز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

برخی از مهمترین محور بیانات رهبر معظم انقلاب به شرح ذیل است:

- همه بدانند که خدای متعال نصرت را برای ملّت ایران در ذیل نظام اسلامی و زیر چتر قرآن و اسلام تضمین کرده و ملّت ایران حتماً پیروز خواهد شد. 


- مسئله‌ی پیگیری قوه‌ی قضائیه در محاکم حقوقی ــ چه محاکم حقوقیِ داخلی، چه محاکمِ حقوقی بین‌المللی ــ درباره‌ی رسیدگی به این جنایات اخیری است که انجام گرفته. این از آن کارهای بسیار لازم و بسیار مهم است. ما در خیلی از قضایای قبلی باید این کار را می‌کردیم و کوتاهی کردیم در سالهای گذشته. این دفعه کوتاهی نکنیم. اگر پیگیریِ این موضوع و مراجعه‌ی به دادگاه‌های بین‌المللی و حقوقی و داخلی، همچنین دادگاه‌های داخلی، اگر بیست سال هم طول بکشد اشکال ندارد. باید دنبال بشود این کار. بایستی یقه‌ی جنایتکار گرفته بشود.


- بالاخره ممکن است یک دادگاه بین‌المللی را انسان متهم کند و واقع هم همین باشد که وابسته باشد به فلان قدرت، خیلی خب، یک روز این جور است، یک روز هم نیست؛ یک روز هم می‌بینید یک قاضی آنجا پیدا می‌شود، قاضی مستقلی است. این نکته‌ی اول که این قضیه را خیلی جدّی بگیرید، خیلی با قوّت، با هوشیاری کامل، ملاحظه‌ی همه‌ی جوانب ان‌شاءاللّه ملاحظه کنید.

- ملت ایران در این جنگ تحمیلیِ اخیر کار بزرگی انجام داد؛ این کار بزرگ از جنس عملیات نبود، از جنس اراده بود، از جنس عزم بود، از جنس اعتماد به نفس بود. اینی که یک ملت، یک کشور، یک نیروی نظامی در یک کشور در خودش این اعتماد به نفس را ملاحظه کند که آماده است با قدرت آمریکا و سگ زنجیری‌اش در منطقه ــ رژیم صهیونی ــ سینه به سینه بشود و روبه‌رو بشود، نفْس این اراده، نفْس این اعتماد به نفس، این یک ارزش بسیار بسیار مهمی است. 


- ملت به اینجا رسیده که مستقیم می‌ایستد سینه به سینه‌ی این قدرت، از او نمی‌ترسد بلکه او را می‌ترساند و آنچه که از دستش هم بر می‌آید از لحاظ عملیاتی انجام می‌دهد که این مطلب دوم است مسئله‌ی عملیات، مسئله‌ی اول همان روحیه است، همان ایستادگی است. 

- آنچه که بنده عرض می‌کنم، همه باید بدانند، هم دوستان ما بدانند، هم دشمنان ما بدانند، هم خود ملت ایران بدانند که میدانند، این است که ملت ایران در هیچ میدانی به صورت طرف ضعیف ظاهر نخواهد شد. چون ما همه‌ی ابزارهای لازم را داریم، هم منطق داریم، هم نیرو داریم. ما هم در میدان دیپلماسی، هم در میدان نظامی ان‌شاءالله به توفیق الهی هر وقت وارد بشویم با دست پر وارد خواهیم شد به توفیق الهی.

- حمله‌ی دشمن نشان داد که خیلی از محاسباتی که بعضیها، چه در زمینه‌های سیاسی و امثال اینها انجام می‌دهند محاسبات درستی نیست، چهره‌ی دشمن آشکار شد، هدفهای پنهان دشمن که هیچ‌وقت نمی‌گذارند در اظهاراتشان ظاهر بشود، این هدفها تا حدود زیادی روشن شد، هشت ماه، نه ماه، می‌نشینند نقشه می‌کشند برای یک اقدام، در یک حرکت نظامی و افراد خیال می‌کنند که نه، خبری نیست و چیزی نیست اما آحاد مردم فهمیدند این جور نیست. 

- خداوند نقشه‌ی آنها را باطل کرد. این نقشه را خدای متعال باطل کرد. مردم را به پشتیبانی دولت، به پشتیبانی نظام وارد میدان کرد. وارد میدان؛ مردم وارد میدان شدند اما درست در نقطه‌ی مقابل آن جهتی که دشمن محاسبه کرده بود و نقشه کشیده بود. 

- دیدید دیگر در تلویزیون، اظهارات افراد مختلف را مشاهده کردید. ظاهرهای گوناگون، چهره‌های گوناگون، لباسهای گوناگون که هیچ به نظر هم نمی‌آید که اینها این‌جور فداکارانه حاضر باشند حرف بزنند، چون حرف؛ البته حرف با عمل فاصله دارد اما خود نفْس حرف زدن، آن انگیزه‌ای که موجب می‌شود انسان حرف بزند این وجود دارد. این خیلی مهم است. کسی باور نمی‌کرد و شد و اتفاق افتاد. اینها همه در افراد با جهت‌گیری‌های سیاسی گوناگون، با جهت‌گیری‌های سیاسی گاهی متقابل، با وزن مذهبیِ کاملاً متفاوت، در کنار هم ایستادند و این وحدت بزرگ را، این اتحاد عظیم ملّی را به وجود آوردند. 

- من حرفم این است، این را حفظ کنید، این را نگه دارند، همه، روزنامه‌نگار یک‌جور، قاضی یک‌جور، مسئول دولتی یک‌جور، روحانی یک‌جور، امام جمعه یک‌جور؛ هر کسی یک وظیفه‌ای دارد در قبال این حالت، این را نگه دارند. این با اختلاف سلیقه‌ی سیاسی منافات ندارد، با اختلاف وزن مذهبی منافات ندارد. این در کنار هم ایستادنِ برای دفاع از یک حقیقت است، دفاع از کشور است، دفاع از نظام است، دفاع  از ایران عزیز است.

- البته یک کارهایی لازم است، یک کارهای مضر است. تبیین لازم است. رفع مغالطه‌هایی که گاهی انجام می‌گیرد لازم است. اما ایرادهای غیر لازم را به میان کشیدن و درباره‌اش بحث کردن و بر روی مسائل کوچک جنجال کردن این مضّر است. اینها با هم فرق دارد. همان ابطال مغالطه‌ای هم که عرض کردیم، آن هم با انواع مختلفی میشود آن را انجام داد. با بهترین شکلش باید آن را انجام بدهند که مشکلی برای کشور به وجود نیاید. 

- وفاداری به نظام به زبان، در زبان، در اظهار، این چیز لازم و مفیدی است. هم لازم است، هم مفید است. که همه سیاست‌های کلی نظام را در همین زمینه‌ی مورد بحث تأیید کنند و حمایت کنند و مورد قبول قرار بدهند. این لازم است اما اینکه یک اختلاف نظرهایی وجود دارد بین افراد، اینها را غلیظ کنند که این مال فلان جناح است، این مال فلان جناح است، این حرفش این جوری است، نه، این مضرّ است. این مضرّ است. بنابراین یک کار لازم است، یک کار مضّر است، ما اینها را از همدیگر باید تفکیک کنیم. 

- شور و هیجان عمومی مردم لازم است. امروز ملّت ایران یک شور و هیجانی دارد، به خصوص جوانها شور و هیجان دارند، این چیز خیلی خوبی است، این چیز خیلی لازمی است، اما بی‌صبری مضرّ است. اینکه بی‌صبری کنند، هی پا به زمین بکوبند که آقا چرا نشد، چرا نکردید، چرا اقدام نشد، فلان، این مضرّ است. یعنی بدانیم کدام کار، کار درستی است، کدام کار کار مضرّی است.

- دستگاه‌های مسئول که امروز بحمداللّه مشغول کار هستند، چه دستگاه‌های مسئول در عرصه‌ی نظامی، چه دستگاه‌های مسئولان در عرصه‌ی دیپلماسی؛ هر دو لازم است، هر دو لازم است، به شکل درست با جهت‌گیری درست، هر دو لازم است. اینها بایستی با قوت کار خودشان را انجام بدهند منتها جهت‌گیریها را توجه کنند. به خصوص در عرصه‌ی دیپلماسی جهت‌گیری خیلی مهم است. جهت‌گیریها کاملاً‌ مراعات بشود، دقّت بشود، کار بشود و انجام بگیرد ان‌شاء‌اللّه. 

- ممکن است کسی در یک قضیه‌ی مربوط به نظامی یا دیپلماسی یا غیره به یک مسئولی اعتراض داشته باشد، ما نمی‌گوییم اعتراض را نگویند. چرا، منتها اولاً‌ لحنی  که برای بیان اعتراض و بیان انتقاد انتخاب میشود لحن قابل قبولی باشد، ثانیاً بعد از تحقیق باشد. بعد از اطلاع‌یابی باشد. گاهی اوقات یک چیزهایی را، بعضی انسان، من می‌بینم در روزنامه‌ها بعضی جاهای دیگر، می‌بینم بعضی یک حرف‌هایی می‌زنند، اعتراض‌هایی میکنند، ناشی از بی‌اطلاعی است، نمیدانند چه کار انجام گرفته یا چه کار باید انجام میگرفته و نشده، مثلاً انجام بگیرد. ناشی از بی‌اطلاعی است. اطلاع درست به دست بیاورند و با لحن مناسب نظراتشان را ابراز کنند. آن مسئولین هم با قوت تمام، با روحیه‌ی کامل ان‌شاء‌اللّه به کارهای خودشان ادامه بدهند.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.