به گزارش خبرنگار مهر، استاندار آذربایجانغربی در این مراسم با اشاره به اینکه با آغاز عملیات اجرایی طرحها در بخشهای مختلف، آذربایجانغربی به کارگاه سازندگی و توسعه تبدیل شده است، افزود: با وجود ظرفیتها و پتانسیلهای فراوان، آذربایجانغربی هنوز در جایگاه شایسته خود قرار نگرفته است.
رضا رحمانی همچنین با تأکید بر ضرورت معرفی درست استان، خاطرنشان کرد: باید پرچم توسعه و رویداد «اینوا» در آذربایجانغربی همواره برافراشته باقی بماند.
استاندار آذربایجانغربی با بیان اینکه طرحهای حوزه گردشگری، شهری، راهسازی، کشاورزی و صنعت در قالب رویداد «اینوا» آغاز شده و ادامه دارد، اظهار کرد: جبران عقبماندگیها با اقدامات معمولی امکانپذیر نیست و در برخی حوزهها نیازمند فعالیتهای چند شیفته و ویژه هستیم.
نجات دریاچه ارومیه باید علمی و مطالعه شده انجام شود
رحمانی همچنین با اشاره به ظرفیتهای طبیعی و زیباییهای بینظیر شهر ارومیه، اضافه کرد: این قابلیتها باید به خوبی معرفی شوند و در این مسیر، زیرساختها نیز به طور جدی ایجاد و بهبود یابند.
استاندار آذربایجانغربی به موضوع دریاچه ارومیه نیز اشاره کرده و با تاکید بر اینکه دولت از هر طرحی که این دریاچه را نجات دهد حمایت میکند، یادآور شد: بارندگیها نسبت به سالهای گذشته کاهش داشته، اما باید تلاش شود به دریاچه آب برسد تا نجات یابد.
رحمانی با بیان اینکه از هر تلاشی برای احیای دریاچه ارومیه بهره خواهیم برد، تصریح کرد: نجات دریاچه ارومیه باید علمی و مطالعه شده انجام شود.
رییس شورای اسلامی شهر ارومیه نیز در این مراسم با نگاهی به تاریخ مدیریت شهری ارومیه اظهار کرد: ارومیه در طول تاریخ خود تاکنون ۴۷ شهردار را به خود دیده است و تنها در دو مقطع، جنگ جهانی اول و حوادث جیلولوق، فاقد شهردار بوده است.
حجت الاسلام محمد خلیل پور گفت: در تمام این ادوار، شهرداران تلاش کردهاند برای اعتلای ارومیه گام بردارند اما شهید مهدی باکری شهرداری بود که در یادها و دلها ماندگار شده است.
۴ میلیون مترمربع آسفالت در معابر ارومیه اجرایی میشود
خلیلپور با اشاره به اینکه شهید مهدی باکری اولین شهردار ارومیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: شهید باکری همچنان برای ما الگو، افتخار و تاج سر است.
وی با اشاره به وعده شهردار ارومیه برای اجرای نهضت آسفالت در سطح شهر بیان کرد: بر اساس اعلام شهردار، ۴ میلیون مترمربع آسفالت در معابر شهر ارومیه اجرا خواهد شد که این عدد در مقایسه با کل ۲۵ میلیون مترمربع معابر و کوچههای شهری رقم قابلتوجهی است و میتواند تحولی بزرگ در بهبود زیرساختهای شهری ایجاد کند.
خلیلپور تأکید کرد: مردم ارومیه در وقایع اخیر، عشق و غیرت خود به وطن را به خوبی نشان دادهاند و این وظیفه ما مسئولان است که برای رفاه، آسایش و پیشرفت این مردم بیش از پیش تلاش کنیم.
موافقتنامه اجرای طرح بام شهر ارومیه به امضا رسید
عملیات اجرایی طرح بام شهر ارومیه که نقش کلیدی در کاهش ترافیک (شد آمد) معابر اصلی و توسعه زیرساختهای تفریحی و خدماتی شهر دارد، عصر چهارشنبه با حضور رضا رحمانی استاندار آذربایجانغربی آغاز شد.
این طرح علاوه بر داشتن ظرفیتهای بالای گردشگری، بهعنوان یک طرح چندمنظوره برنامهریزی شده که بخشی از آن به ایجاد فضاهای خدماتی، بوستانها، رستورانها و مراکز تفریحی اختصاص یافته است.
یکی دیگر از اهداف مهم بام شهر ارومیه، کاهش بار ترافیکی شهر است که با اتصال خیابانهای مهم و بهبود دسترسیها، به تحقق این هدف کمک میکند که این موضوع نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی و افزایش رضایت شهروندان خواهد داشت.
هزینه اولیه اجرای این طرح به طول ۲ هزار و ۸۵۰ متر، حدود ۱۷۵ میلیارد تومان پیشبینی شده و در صورت توسعه کامل طرح، مجموع هزینهها ممکن است به حدود ۳۵۰ میلیارد تومان برسد.
طرح بام شهر در بستر پارک جنگلی ارومیه اجرا میشود و مسیری را فراهم میکند که هم به عنوان راه دسترسی و هم مسیر پدافندی برای این منطقه قابل استفاده است و عرض مسیر از ۲۰ متر آغاز شده و به ۴۲ متر در بخش انتهایی میرسد که نشان از طراحی با رویکرد افزایش ظرفیت ایمنی و خدمات جانبی دارد.