بهروز ندائی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این آثار تاریخی قرار است در یک برنامه ۵ ساله با تعیین تکلیف مشکلات حرایم به ثبت ملی برسند که هر سال ۲۰ درصد این بناها در فهرست آثار ملی قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۰ اثر در کشور به ثبت ملی رسیده و روند ثبت آثار ملی در دولت چهاردهم سرعت میگیرد.
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: وزارت میراث فرهنگی برای هر سه حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی برنامههای عملیاتی را در پیش گرفته که در حوزه صنایع دستی افزایش صادرات محصولات صنایع دستی، در حوزه گردشگری جذب گردشگران خارجی و در حوزه میراث فرهنگی نیز مرمت بناهای تاریخی در اولویت قرار گرفته است.
همچنان ورودی گردشگر خارجی نداریم
ندائی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و عدم ورود گردشگران خارجی به کشورمان بیان کرد: تلاش ما بر این است تا هرچه سریعتر با رفع کنسلی پروازها تورهای گردشگری خارجی را راه اندازی کرده و شاهد ورود گردشگران خارجی به کشورمان باشیم.
وی تصریح کرد: در یک ماه گذشته با لغو پروازهای خارجی ورودی گردشگران خارجی به ایران به صفر رسید ولی امیدواریم در مرداد ماه روند حضور گردشگران خارجی تغییر پیدا کند.
معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل را جزو قطبهای گردشگری کشور معرفی کرد و گفت: در این استان باید ایجاد زیرساختهای حمایتی از سرمایه گذاران بخش گردشگری و مرمت آثار و ابنیه های تاریخی مورد توجه قرار گیرد.
ندائی بیان کرد: امسال اعتبارات این استان در حوزههای مختلف افزایش مییابد تا شرایط بهتری را در رونق بخشهای گردشگری و مرمت آثار تاریخی شاهد باشیم.