همشهری آنلاین – گروه سیاسی: یک کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه «فرامتن» دیدار روز چهارشنبه، حضور مستحکم مقام معظم رهبری در میدان است، گفت: این حضور تداعیکننده روزهای جنگ ۱۲ روزه و صلابت رهبرمعظم انقلاب در فرماندهی تحولات عرصه نبرد با رژیمصهیونیستی است.
احسان صالحی در گفتوگو با تلویزیون همشهری با بیان اینکه آنچه در شب عاشورای امسال در حسینیه امام خمینی (ره) اتفاق افتاد، از انسجام و وحدت ملی با محوریت رهبرمعظمانقلاب حکایت دارد، افزود: محور وحدت کنونی شکل گرفته در کشور، حضور رهبرمعظمانقلاب به عنوان ستون خیمه انقلاب است.
وی با بیان اینکه این روزها بیش از پیش اهمیت محوریت وحدتبخش رهبرمعظمانقلاب در جامعه به چشم آمد، عنوان کرد: باید درنظر داشت که تبیین شاخص وحدت مطرح شده ازسوی رهبرمعظمانقلاب بسیارمهم است؛ موضوعی که ۳ شاخصه یعنی، اسلام، ایران و رهبرمعظمانقلاب دارد. نکته اساسی این است که فهم مشترک مانع آسیب دیدن واقعیتهای کنونی میشود.
محاسبه غلط دشمن
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه پیش از هر چیز باید برنامه دشمن برای خدشهدار کردن وحدت کنونی در ایران را فهم کرد، ادامه داد: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نتانیاهو عملا طی پیامی هدف دشمن را در مواجهه با ایران مشخص کرد؛ یعنی «براندازی».
صالحی افزود: آنها برنامهریزی کرده بودند که همزمان با حمله رژیم صهیونیستی، هستههای تروریستیشان نیز فعال شوند و به صحنه آمدن آنان به زعمشان به مردم جرات آشوب دهد و درنهایت براندازی اتفاق بیفتد، اما اینکه چرا چنین برنامهای محقق نشد، نشان دهنده هوشیاری مردم است که فریب انواع توطئههای دشمن را نخوردند.
وی با تاکید بر اینکه دشمنان برای دههها مردم ایران را آزمودهاند، اما همچنان آنان را نشناختهاند، ادامه داد: اینکه گمان میکردند ورودشان به مواجهه سخت با ایران، سبب براندازی جمهوریاسلامی میشود، ناشی از اشتباه محاسباتی واشنگتن و تلآویو بود؛ مسیری که سالها رفتهاند و بارها نیز شکست را تجربه کردهاند.
نشانه نصرت الهی
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه انسجام ایجاد شده در کشور، نقشه دشمن را باطل و مردم را وارد میدان کرد، افزود: تحولات اخیر به وضوح نشاندهنده «نصرت الهی» است. با این وجود، حفظ انسجام ایجاد شده ضروری است، چراکه به کشور مصونیت میبخشد.
صالحی با بیان اینکه هر فردی باید وظیفه خود را به درستی بشناسد و به آن عمل کند، تصریح کرد: در شرایط کنونی جنجالسازی سیاسی - رسانهای امر نامطلوبی است که باید از آن پرهیز کرد؛ حتی حمایت از نظام نیز باید بدون مرزبندی باشد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه هیجان کنونی ایجاد شده در کشور نباید سبب بروز بیصبری در قبال تحولات راهبردی شود، اظهارکرد: به عنوان مثال درباره بحث «مذاکره» نیز نباید فریب فضاسازیهای دشمن را خورد. رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که دست ما پر است و قدرت مان از یک ماه پیش بیشتر است. دیپلماسی در کنار میدان باید ادامه یابد و نخبگان سیاسی باید باور داشته باشند که اکنون اقتدرمان بیش از گذشته است.
پیامی به تلآویو و واشنگتن
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه فرمایشات روز چهارشنبه رهبرمعظم انقلاب در واقع بسط سومین پیام تلویزیونیشان بود، گفت: در واقع ایشان توضیحات بیشتری درباره آن سه تبریکی که در پیام مطرح کرده بودند، ارائه دادند.
صالحی افزود: یکی از نکات مهم، توان راهبردی ایران برای وارد آوردن ضربات محکمتر به رژیمصهیونیستی و همچنین آمریکا بود؛ موضوعی که در تقاضای محور واشنگتن – تلآویو برای آتشبس نیز نمایان شد.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینجاست که برخلاف تصور و برنامهریزی دشمنان، حمله آمریکا علیه تاسیسات هستهای ایران نه تنها ضعفی در نیروهای مسلحمان ایجاد نکرد، بلکه زمینهساز وارد آوردن ضربات سنگینتری شد.
صالحی اضافه کرد: امروز شاهدیم مردم ایران باور به مراتب بیشتری به قدرت نیروهای مسلح ایران دارند. همچنین صیانت از وحدت ملی ایجاد شده در کشور از ضرورتهای گریزناپذیر امروز کشور است.