فناوری چینی در کابل‌های مخابراتی زیر دریایی آمریکا ممنوع می‌شود

دنیای اقتصاد شنبه 28 تیر 1404 - 00:03
ایسنا: رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC)، در بیانیه‌ای گفت: ما در سال‌های اخیر، شاهد تهدید زیرساخت‌های کابل‌های زیردریایی توسط دشمنان خارجی مانند چین، بوده‌ایم.

بنابراین، ما در اینجا اقداماتی را برای محافظت از کابل‌های زیردریایی خود در برابر مالکیت و دسترسی دشمنان خارجی و همچنین تهدیدات سایبری و فیزیکی انجام می‌دهیم.

آمریکا سال‌هاست که نگرانی‌هایی را در مورد نقش چین در مدیریت ترافیک شبکه و احتمال جاسوسی ابراز کرده است. دولت آمریکا نگرانی‌های گسترده‌ای در مورد امنیت داده‌ها در شبکه‌ای متشکل از بیش از ۴۰۰ کابل زیردریایی  را دارد که ۹۹ درصد از ترافیک اینترنت بین‌المللی را مدیریت می‌کنند.

نهادهای نظارتی آمریکا از سال ۲۰۲۰، در لغو چهار کابل که حامیانشان می‌خواستند از طریق آنها، ایالات متحده را به هنگ کنگ متصل کنند، نقش مهمی داشته‌اند.

کمیسیون ارتباطات فدرال، سال گذشته، اعلام کرده بود که با در نظر گرفتن نگرانی‌های امنیتی فزاینده، در بررسی مقررات مربوط به لینک‌هایی که تقریبا تمام ترافیک آنلاین جهان را مدیریت می‌کنند، به دنبال وضع قوانین جدید مرتبط با کابل‌های اینترنتی زیر دریا است.

این رگولاتور آمریکایی گفته بود در حال بررسی ممنوعیت استفاده از تجهیزات یا خدمات شرکت‌های فهرست سیاه در تاسیسات کابلی زیر دریا است. شرکت‌هایی مانند هوآوی، زد تی ئی و چاینا موبایل، در فهرست سیاه از شرکت‌هایی قرار دارند که تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا تلقی می‌شوند.

برندن کار گفت که کمیسیون ارتباطات در حال انجام اقداماتی برای محافظت از کابل‌های زیر دریایی آمریکا در برابر مالکیت و دسترسی دشمنان خارجی و همچنین تهدیدات سایبری و فیزیکی است. بر اساس گزارش رویترز، کمیسیون ارتباطات فدرال همچنین در مورد اقدامات اضافی برای محافظت از امنیت کابل‌های زیردریایی در برابر تجهیزات دشمن خارجی، نظرات را جویا خواهد شد.

منبع خبر "دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.