به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر شیخعلیشاهی، ضمن بیان اینکه کل سطح زیر کشت زردآلو بارور استان بالغ بر ۵ هزار ۲۰۰ هکتار است، گفت: در سال زراعی جاری شهرستان ابرکوه با سطح زیر کشت ۲ هزار ۵۰۰ هکتار مقام اول و خاتم با هزار ۲۰۰ هکتار رتبه دوم را در استان در تولید این محصول به خود اختصاص داد.
وی افزود: ارقام زردآلو تولیدی در استان شامل تخم گردی، فلکهای، خیاری و محلی بوده و عمده این محصولات به میادین اصفهان، تهران و شیراز صادر میشود.
به گفته این مقام مسئول، عملکرد زردآلو در حدود ۱۵ تن در هکتار است که در سال جاری به دلیل سرمازدگی، قطعی برق و طوفان با کاهش ۳۰ درصدی روبه رو بوده و به ۱۰ تن در هکتار رسیده است.
لازم به ذکر است زردآلو میوهای مغذی با خواص فراوان بوده که سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست و میتواند به بهبود سلامت قلب، دستگاه گوارش، بینایی و پوست کمک کرده و در پیشگیری از برخی بیماریها مانند دیابت و پوکی استخوان نیز مؤثر باشد.