ضرورت رواج مصرف محصولات فرآوری شده شیلات در جامعه

خبرگزاری مهر یکشنبه 29 تیر 1404 - 11:11
یک مسئول دولتی با اعلام آنکه ترویج فرهنگ آبزی‌مصرفی در شرایط بحرانی می‌تواند نقش ارزنده‌ای ایفا کند، گفت: ضرورت دارد تولید محصولات فرآوری شده افزایش یافته و فرهنگ مصرف آن ترویج شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه رستم‌پور، رئیس سازمان شیلات کشور، گفت: غذا عامل قدرت بوده و در حوزه کشاورزی تمامی مسئولان باید توجه ویژه‌ای به این مقوله داشته و در کنار مردم به حفظ همبستگی مبادرت کنند.

وی افزود: در شرایط جنگ ۱۲ روزه با اقدامات مؤثر مقام عالی وزارت هیچ کمبودی در کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به وجود نیامد و در حوزه شیلات و آبزی‌پروری نیز با توجه به عملکرد موفق شیلات در ستاد و استان‌ها با دستور ویژه وزیر جهاد کشاورزی مقرر شد نشستی اختصاصی با حوزه مدیران ستادی و استانی تشکیل و فرصت‌ها و تهدیدهای موجود بررسی و برای آینده برنامه‌ریزی جامعی انجام شود.

وی با اعلام آنکه ترویج فرهنگ آبزی‌مصرفی در شرایط بحرانی می‌تواند نقش ارزنده را ایفا کند تاکید کرد: ضرورت دارد تولید محصولات فرآوری شده افزایش یافته و فرهنگ مصرف آن در بین مردم با شتاب بیشتری ترویج شود.

رستم‌پور توجه به طرح‌های پرورش ماهی در دریا (قفس)، تعامل هر چه بیشتر مدیران ستادی با مدیران استانی، آموزش نیروهای جدید، پیگیری طرح‌های نیمه‌تمام حوزه بنادر، توجه به تحقیقات و ترویج طرح‌های شیلاتی و تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها را در این جلسه مورد تاکید قرار داد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.