فشار اپل بر شرکت‌های کره ای برای کاهش قیمت آی‌فون ۱۷

دنیای اقتصاد دوشنبه 30 تیر 1404 - 00:05
مهر: طبق گزارش‌ها اپل به سامسونگ و ال جی، تامین کنندگان نمایشگر دستگاه‌هایش فشار می‌آورد تا قیمت‌هایشان را کاهش دهند تا سری آی‌فون ۱۷ کمتر تحت تاثیر تعرفه‌های وارداتی آمریکا قرار گیرد.

 به نقل از فون آرنا، سری جدید آی‌فون احتمالا با افزایش قیمت روبه‌رو می‌شود اما این شرکت تصمیم دارد تا قبل از عرضه دستگاه‌ها تا حد ممکن شوک قیمتی را کاهش دهد.

به نظر می‌رسد سامسونگ دیسپلی سعی دارد درباره خواسته‌های اپل با این شرکت مذاکره کند. از سوی دیگر ال جی دیسپلی شرایط جدید اپل را پذیرفته زیرا درآمد آن به‌شدت به سفارش‌های امسال برای سری آی‌فون ۱۷ وابسته است. آنچه اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند، آن است که اپل باید BOE تولید کننده چینی نمایشگر را از فهرست تامین کنندگان خوددر سال جاری میلادی حذف کند.

سری آی‌فون ۱۷ با ارتقاهایی عرضه می‌شود و حتی مدل پایه این سری نیز یک نمایشگر LTPO ۱۲۰ هرتزی خواهد داشت. اپل این نمایشگر را ProMotion می‌نامد. به نظر می‌رسد BOE نمی‌تواند استانداردهای اپل را به‌طور کامل برآورده کند، هرچند اخیراً توانسته برخی سفارش‌ها را برای بازار چین دریافت کند.

این درحالی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نشان داده اگر اپل به تولید آی‌فون درخارج از این کشور و واردات دوباره آن ادامه دهد، آی‌فون را به‌طور خاص هدف تعرفه‌های وارداتی قرار می‌دهد.

سیاست‌های تعرفه وارداتی روی بسیاری از محصولات تاثیر گذاشته اما رئیس‌جمهور آمریکا بارها از آی‌فون نام برده و تاکید دارد محل تولید آن باید به آمریکا منتقل شود. هرچند فشارهای ترامپ بر تیم کوک مدیر ارشد اجرایی اپل بسیار زیاد بوده است، اما شرکت مذکور تعرفه‌ها را نسبت به انتقال خط تولید به آمریکا قابل قبول‌تر می‌داند. این امر سبب نشده اپل تلاش‌ها برای کاهش هزینه‌های تولید را متوقف کند.

سری آی‌فون ۱۷ با ارتقاء حافظه RAM به ۱۲ گیگابایت برای پردازش هوش مصنوعی اپل (Apple Intelligence) و صفحه‌نمایش ۱۲۰ هرتز d که پیش‌تر اشاره شد، به‌طور حتم گران‌تر خواهد بود. این قیمت احتمالاً همچنان افزایش خواهد یافت زیرا اپل قصد دارد سال آینده از تراشه‌های ۲ نانومتری با پردازنده‌های A۲۰ در دستگاه‌هایش استفاده کند.

سامسونگ بزرگ‌ترین رقیب آی‌فون در بازار آمریکا نیز موبایل‌های خود را خارج از آمریکا تولید می‌کند با این وجود شرکت کره ای هدف مستقیم فشارهای ترامپ برای تولید گوشی در آمریکا نبوده و به‌صورت آرام و بدون جلب‌توجه این وضعیت را ادامه می‌دهد.

منبع خبر "دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.