سیده راضیه ملک حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در جلسه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأمین باتری برای حفظ و نگهداشت تجهیزات مصوب شد که ۳۰۰ باتری برای سایتها تأمین شود که تاکنون ۷۰ درصد تأمین باتری صورت گرفته است.
وی ابراز کرد: از ۷۰ سایت تجهیز شده در ایام اخیر به دلیل قطعی برق و ناترازی انرژی ۱۱ سایت دچار خسارت شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد همچنین به هزینه تهیه تجهیزات اشاره کرد و یادآور شد: هزینه لازم برای هر قطعه از تجهیزات سایت حدود ۱۰ و نیم تا ۲۰ میلیارد ریال است که در صورت بروز هرگونه خسارت تأمین مجدد تجهیزات و همه قطعات یک سایت میتواند ۷۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه در بر داشته باشد.
وی به قطعی اینترنت و خطوط تلفن همراه پس از قطعی برق اشاره کرد و افزود: سوئچینگ ها به گونهای تنظیم شدهاند که حداقل ۵ دقیقه پس از قطعی برق تجهیزات را خاموش کنند.
ملک حسینی با اشاره به قطعی مکرر برق و ناترازی انرژی بیان کرد: این قطعیهای مکرر میتواند منجر به آسیب به تجهیزات و سایتها شوند که هزینههای گزافی را در پی دارد و با توجه به عمر تجهیزات و باتریها پس از قطعی برق نهایتاً میتوانند ۲۰ دقیقه پاسخگوی نیاز باشند.
وی تصریح کرد: قطعی مکرر برق و ناترازی انرژی عامل قطعی اینترنت و اختلال در آنتن دهی است که رفع این مشکل از سمت اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات ممکن نیست چرا که ادامه عملکرد دستگاهها میتواند منجر به بروز آسیب جدی و خسارات میلیاردی شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد افزود: شرایط به گونهای است که نه تنها تأمین ارتباط ممکن نیست بلکه امکان سوختن تجهیزات وجود دارد و قطع ارتباط در جهت حفظ و نگهداشت تجهیزات است.
وی اظهار کرد: باتریها نمیتوانند تأمین کننده ناترازی انرژی برق باشند و صرفاً برای سالم نگهداشتن تجهیزات سایت است
ملک حسینی ادامه داد: تا زمانی که فرایند قطعی برق حل نشود مسئله ارتباطات قابل حل نیست و با توجه به پیشرو بودن مرداد ماه و ایام پیک مصرف این مسئله باید از سمت اداره برق مرتفع شود تا ارتباطات به طور کامل و بدون مشکل برقرار شود.