قدمت اقامه نماز جمعه در جهرم بیش از ۱۰۷ سال است

خبرگزاری مهر جمعه 03 مرداد 1404 - 14:29
جهرم- امام جمعه جهرم با اشاره به قدمت ۱۰۷ ساله نماز جمعه در این شهر گفت:در جهرم از سال ۱۲۹۷ تاکنون، نماز جمعه اقامه و بسیاری از برکات نصیب‌شده به این شهر ولایتمدار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حسین مدبر در خطبه‌های نماز جمعه جهرم، ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه صفر و سالروز ورود کاروان اسرا به شام، این ایام را بسیار دردناک و یادآور عزم و استقامت اهل بیت علیهم‌السلام دانست.

وی با اشاره به ۵ مرداد، سالروز اقامه نخستین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی در کشور، گفت: اکنون در کشور بیش از ۹۰۰ جایگاه نماز جمعه و در استان فارس بیش از ۷۰ پایگاه فعال وجود دارد. طبق قولی که به بنده داده‌اند، به زودی نماز جمعه در قطب‌آباد نیز مجدداً آغاز خواهد شد.

امام جمعه جهرم با بیان اینکه نماز جمعه بستر هفتگی ارتباط مردم و مسئولین و عبادت جمعی خداوند متعال است، افزود: نماز جمعه محل بیان دردها، دغدغه‌ها و همدلی اجتماعی است و از برکات بزرگ الهی برای شهرها محسوب می‌شود.

حجت الاسلام مدبر در ادامه با افتخار به قدمت ۱۰۷ ساله نماز جمعه در جهرم اشاره کرد و گفت: در حالی‌که در بسیاری از نقاط کشور ۴۶ سال است نماز جمعه برگزار می‌شود، در جهرم از سال ۱۲۹۷ هجری شمسی تاکنون، نماز جمعه اقامه شده است. بسیاری از برکات نصیب‌شده به این شهر، به برکت تلاش‌های ائمه جمعه پیشین بوده است.

وی با تجلیل از حضرت آیت‌الله العظمی سید عبدالحسین نجفی لاری، به عنوان بنیان‌گذار نماز جمعه در جهرم، ادامه داد: نمی‌توان از سابقه نماز جمعه در جهرم سخن گفت و از این بزرگ‌مرد دوران غیبت کبری امام زمان (عج) یاد نکرد. او از پیشگامان حکومت اسلامی در کشور بود و برکات بسیاری از حضور ایشان در شهر جهرم به یادگار مانده است.

امام جمعه جهرم همچنین با اشاره به روز پنج‌شنبه به عنوان روز اهدای خون، از مردم و مسئولین خواست تا در این امر انسان‌دوستانه شرکت فعال داشته باشند و گفت: بانک‌های خون باید برای مقابله با بحران‌ها آماده باشند و این امر نیازمند مشارکت عمومی است.

وی درباره قطعی‌های اخیر برق در جهرم تصریح کرد: قطعی‌های برق مربوط به اداره برق جهرم نیست بلکه ناشی از ناترازی برق در سطح ملی است. این ناترازی به معنای بیشتر بودن مصرف از تولید است، اما طبق صحبت‌های استاندار فارس، این استان با مازاد تولید برق روبروست و حتی بخشی از آن به استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان ارسال می‌شود. با این حال، بر اساس برنامه‌ریزی کشوری، تمام استان‌ها در مدیریت بحران ناترازی برق سهیم هستند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.