به گزارش رکنا، در این مطلب شما شاهد یک آشپز ماهر هستید که در خیابانهای پیشاور با مهارت و شور فراوان این غذای سنتی پاکستانی را آماده میکند. جگر را با دقت تمیز کرده و با ترکیبی از ادویههای محلی به روشی سنتی پخته و سرو میکند.
غذاهای خیابانی در پاکستان، به خصوص واویشکا با جگر گوسفند ، یکی از جذابترین جلوههای فرهنگ غذایی این کشور است. پیشاور، شهری که به خاطر طعمهای منحصر به فرد خود شهرت دارد، با غذاهای محلی و سنتی خود توجه هر دوستدار غذا را به خود جلب میکند.
در میان غذاهای خیابانی، واویشکا یک انتخاب محبوب و دلپذیر برای مردم محلی و گردشگران است. این غذا با استفاده از جگر گوسفند و ترکیبی از ادویههای معطر و محلی آماده میشود. روش طبخ منحصر به فرد و ترکیب عطر و طعم، این خوراک را به یکی از غذاهای مورد علاقه خیابانی پیشاور تبدیل کرده است.
در شروع مطلب، شما شاهد یک آشپز ماهر هستید که در خیابانهای پیشاور با مهارت و شور فراوان این غذای سنتی پاکستانی را آماده میکند. جگر را با دقت تمیز کرده و با ترکیبی از ادویههای محلی به روشی سنتی پخته و سرو میکند.