به گزارش خبرنگار مهر، کمیل عسکری بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از طرح تحقیقاتی خشکهکاری برنج، بررسی کارایی روش خشکهکاری برنج، کاهش مصرف آب و افزایش بهرهوری در تولید این محصول استراتژیک را از اهداف اجرای این طرح اعلام کرد.
سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه، افزود: این طرح در راستای مدیریت بهینه منابع آب و افزایش بهرهوری در تولید محصولات کشاورزی، با بهرهگیری از دانش و تجربیات نوین اجرا شده است و هدف اصلی این طرح، بررسی و ارزیابی کارایی روش خشکهکاری برنج در شرایط اقلیمی منطقه، کاهش مصرف آب، کاهش هزینههای تولید و افزایش عملکرد محصول است.
وی گفت: در این بازدید، کارشناسان جهاد کشاورزی گزارش فنی و تخصصی در خصوص اهداف، مراحل اجرا، نتایج و دستاوردهای طرح خشکهکاری برنج ارائه کردند و شرکتکنندگان همچنین از مزرعه بازدید کرده و به بررسی عملی نحوه اجرای طرح پرداختند و تبادل نظر و پرسش و پاسخ با کشاورزان پیشرو و دستاندرکاران طرح نیز از دیگر بخشهای این برنامه بود.
عسکری در ادامه افزود: در این بازدید مزایا و معایب روش خشکهکاری برنج مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای مناسب جهت بهبود و توسعه آن ارائه شد.
به گفته سرپرست جهاد کشاورزی گلوگاه، در سال زراعی جاری، ۱۹ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت خشکهکاری کشت شده است.