سرمربی آبیپوشان تاکید دارد شاگردانش باید اصول تغذیه را در فصل آتی به بالاترین شکل ممکن رعایت کنند چون با توجه به فشردگی مسابقات، غفلت از این ماجرا دردسر بزرگی درست میکند.
سابینتو فوق العاده روی این نکته تاکید دارد که غذای مصرفی بازیکنان، تمام نیاز بدن آنها را جبران کند و در عین حال باعث افزایش چربی این نفرات نشود. او در خلال اردوی ترکیه بسیار روی این نکته تاکید داشت و هنگام غذا خوردن بازیکنان اصلاً اجازه نمیداد غذاهای پرچرب و سرخ کردنی که پروتئین کمی داشت و موجب افزایش کلسترول نفرات میشود، در منو تغذیه شاگردانش باشد. سرمربی پرتغالی استقلال این رویه را در تهران نیز دنبال میکند و تاکید دارد وقتی نفرات به اردو میروند یا شام و ناهار را کنار یکدیگر صرف میکنند، غذای در نظر گرفته شده برای آنها حتماً باید توسط کادر فنی از قبل تایید شده باشد.