به گزارش رکنا، در دل طبیعت زیبای مازندران، یک بانوی هنرمند روستایی با برداشت بادمجان و فلفل تازه از مزرعه، راز تهیه ترشی هفت بیجار خانگی و اصیل را به نمایش میگذارد؛ نگاهی به هنر دست و سلیقه محلی در آمادهسازی این چاشنی خوشطعم.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.