رکنا: پخت یک کته خوب که شفته هم نشود مهارت زیادی می خواهد.
به گزارش رکنا، توی این ویدیو بهت همه فوت و فنهای پخت یه برنج کته که حسابی ری کرده باشه و شفته نشده باشه، در عین حال نرم و خوش خوراک باشه رو گفتم.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.