همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: طرز تهیه سوپ سیر به شما کمک میکند که علاوه بر استفاده از خواص با ارزش سیر، یک پیشغذای خوشعطر و بو و اشتهاآور در سفر خود داشته باشید. همچنین، این غذای ساده، سیستم ایمنی بدن شما را تقویت میکند و میتواند یک آنتی بیوتیک طبیعی در برابر سرماخوردگی و سایر عفونتها باشد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کبسه مرغ ؛ غذای خوشمزه و معطر عربی
مواد اولیه
سیر ۴ بوته کامل
پیاز 1 عدد بزرگ
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
پودر سیر، پودر فلفل سیاه، پودر زیره و روغن زیتون به مقدار لازم
خامه ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز یا پاپریکا و سیر سرخ شده و روغن زیتون برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا تمام سیرها را پوست بگیرید و به سیرها نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون اضافه کنید و آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه رُست کنید. (رست کردن به فرآیند حرارت دادن به یک ماده غذایی، معمولاً در فر، گفته میشود تا پخته شود و طعم و بافت آن تغییر کند.)
حتما روی سیرها را قبل از گذاشتن در فر با فویل یا کاور بپوشانید.
بعد از آماده شدن سیرها در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده و همچنین سیب زمینی مکعبی خرد شده اضافه کنید و مقداری نمک بزنید و تفت دهید تا سبک بشوند.
در ادامه ادویه های پودر سیر، پودر زیره، فلفل سیاه و جعفری خشک را اضافه کنید و حدود یک دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. سپس 750 میلی لیتر آب و یا استوک سبزیجات به قابلمه اضافه کنید. سیرهای رست شده را هم اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها با حرارت ملایم پخته شود.
بعد از پخت کامل، قابلمه را از روی حرارت بردارید و نصف پیمانه خامه به سوپ اضافه کنید.
نمک سوپ را تست کنید و با گوشت کوب برقی کل سوپ را پوره کنید. سوپ شما آماده است و آن را با پودر فلفل قرمز، سیر سرخ شده و روغن زیتون تزیین کنید. اگر هم به فلفل قرمز حساس هستید می توانید با هر نوع سبزی روی آن را تزیین کنید. نوش جان.