مربای انجیر چگونه درست می شود؟ / فیلم

رکنا پنج شنبه 23 مرداد 1404 - 14:41
رکنا: با این روش دیگه نیاز نیست مثل مربا کلی شکر اضافه کنید؛ پس هم سالم تره هم خوشمزه تر.
مربای انجیر چگونه درست می شود؟ / فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه مربا انجیر به شرح زیر است؛

انجیرها رو پوست بگیرید که بافت نهایی لطیف تری داشته باشه.

انجیرها رو با گوشتکوب کاملا له کرده، کمی شکر اضافه کنید. برای یک کیلو انجیر سه ق غ کافیه و روی شعله بذارید تا انجیرها کاملا نرم شه.

بعد یک قاشق غذاخوری گلاب و چند تا گردوی خرد شده اضافه کرده و 10 دقیقه روی شعله بذارید تا بجوشه.

انجیر خمس گیلانی رو هم به صورت گرم و هم سرد می تونید برای صبحانه یا عصرانه میل کنید.

نوش جان.

 

 

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.