آیا پوست لیموعمانی برای کبد چرب مفید است؟ این اشتباه رایج را تکرار نکنید!

رکنا چهارشنبه 29 مرداد 1404 - 00:11
رکنا: پوست و دانه‌های تلخ لیموعمانی، گنجینه‌ای از خواص درمانی برای کبد چرب و سلامت گوارش که نباید دور ریخته شوند؛ با مصرف این ترکیبات طبیعی، هضم چربی‌ها راحت‌تر شده و به مبارزه با چاقی و چربی خون بالا کمک کنید!
آیا پوست لیموعمانی برای کبد چرب مفید است؟ این اشتباه رایج را تکرار نکنید!

 به گزارش رکنا، لیموعمانی که یکی از چاشنی‌های پرطرفدار در آشپزی ایرانی و خلیجی است، علاوه بر طعم‌دهی به غذا، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این میوه که بهترین نوع آن در شهرهایی چون بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز کشت می‌شود، اغلب با جدا کردن پوست و دانه‌ها مصرف می‌شود، اما متخصصان طب سنتی باور دارند که این کار می‌تواند یک اشتباه بزرگ باشد.

چرا پوست و دانه‌های لیموعمانی مهم است؟

دکتر مجید انوشیروانی، متخصص طب سنتی ، معتقد است که بخش اعظم خواص این میوه در پوست و دانه‌های تلخ آن پنهان شده است. او توصیه می‌کند که برای بهره‌مندی از تمامی مزایای لیموعمانی، بهتر است آن را به صورت کامل آسیاب کرده و به غذا اضافه کنید. ترکیبات تلخ موجود در این بخش‌ها، به سلامت دستگاه گوارش کمک شایانی می‌کند.

یافته‌های طب سنتی و تحقیقات جدید نشان می‌دهند که مواد تلخ پوست و دانه‌های لیموعمانی باعث تحریک ترشح صفرا و آنزیم‌های گوارشی می‌شوند. این مواد می‌توانند معده را تقویت کرده، هضم چربی‌ها و قندها را آسان کنند و از تشکیل چربی در کبد جلوگیری کنند.

کمک به درمان مشکلات گوارشی

ترکیبات تلخ این میوه، همچنین به بهبود سوءمزاج سرد و تر کبد و معده که یکی از مشکلات متداول گوارشی است، کمک می‌کنند. اگر از مشکلاتی مانند چاقی، چربی خون بالا یا کبد چرب رنج می‌برید، استفاده مداوم از پودر کامل لیموعمانی در غذاهای آبکی و خورش‌ها می‌تواند یک تصمیم بسیار هوشمندانه باشد.

دمنوش لیموعمانی: ابزاری برای کاهش فشار و چربی خون

لیموعمانی خشک‌شده، هرچند بخشی از ویتامین C خود را از دست داده است، اما بین ۷۰ تا ۸۰ درصد خواص لیموترش تازه را در خود دارد و به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های قوی، همچنان یک ماده ضد سرطان به شمار می‌رود.

مطالعات نشان داده‌اند که دم‌کرده این میوه همراه با چای و گل‌گاوزبان می‌تواند به کاهش فشار خون، چربی و کلسترول کمک کند و از گرفتگی عروق جلوگیری نماید. همچنین، مصرف این دمنوش همراه با سنبل‌الطیب، می‌تواند یک نوشیدنی آرام‌بخش و مناسب برای قبل از خواب ایجاد کند.

کاهش تلخی لیموعمانی

اگر طعم تلخ آن را نمی‌پسندید، می‌توانید لیموعمانی خشک را برای چند دقیقه در آب بخیسانید و سپس آب آن را بیرون بریزید. البته باید بدانید که این کار بخشی از ویتامین‌های محلول در آب و خواص این میوه را نیز کاهش خواهد داد.

  • فیلم/ اولین کارت قرمز فصل جدید جنجالی بود

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.