آب قلم؛ معجزه‌ای واقعی یا افسانه‌ای تغذیه‌ای؟

عصر ایران یکشنبه 09 شهریور 1404 - 09:16
آب قلم و پای مرغ برای بدن مفیدند، اما برخلاف تصور رایج، معجزه‌گر نیستند.

 نسرین مویدنیا، متخصص علوم غذایی، درباره آب قلم می‌گوید: آب قلم حاوی مواد معدنی مثل کلسیم، پروتئین کلاژن، چربی اشباع مغز زرد استخوان و ویتامین‌هایی است که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و بهبود مشکلات التهابی کمک کند. با این حال، مقدار کلسیم آن پایین‌تر از تصور است و تقریباً پنج لیوان آب قلم برابر با کلسیم یک لیوان شیر است.

به گزارش خبرآنلاین، چربی اشباع آب قلم، مخصوصاً در قلم گوسفند، می‌تواند التهاب را افزایش دهد؛ بنابراین توصیه می‌شود چربی آن جدا شود. همچنین آب پای مرغ به دلیل داشتن غضروف بیشتر، ترکیبات مفیدتری برای دردهای مفصلی دارد.

در نهایت، مصرف آب قلم و آب پای مرغ در حد متعادل مفید است اما نباید انتظار معجزه داشت. استفاده از آن‌ها به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم توصیه می‌شود.»

 

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.