رکنا: یه دستور مرغ خوشمزه رژیمی و راحت رو براتون آوردیم.
به گزارش رکنا، طرز تهیه مرغ نمکی به شرح زیر است؛
مرغ رو سه ساعت تو آب نمک می ذاریم. بعد میشوریم و شکم مرغ رو با پیاز، ناردونه، گردو و آلو پر می کنیم و شکمش رو می دوزیم. بالههای مرغ رو با خلال دندون فیکس می کنیم، تو یه قابلمه دو تا کیسه نمک می ریزیم و مرغ رو از قسمت سینه روی نمک می ذاریم. در قابلمه رو فویل می پیچیم و می بندیم به مدت ۲/۵ ساعت با حرارت کم اجازه می دیم مرغ بپزه. عین پنبه نرم نرم و خوشمزه میشه.
حتما امتحانش کنید.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.