به گزارش رکنا، طرز تهیه جوجه چینی را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
سینه مرغ یک عدد
پودر سیر یک ق م
فلفل سیاه نصف ق چ
پاپریکا نصف ق م
آویشن یک ق چ
روغن زیتون یا مایع ۲ ق غ
نمک یک ق م
دوستان قشنگم سینه مرغ رو نواری برش بزنید، سعی کنید برش ها خیلی بلند نباشه.
با مواد گفته شده مخلوط کنید و یک ساعت داخل یخچال بذارید تا مزه ها به خورد هم بره و مرغ طعم بهتری بگیره.
سفیده تخم مرغ یک عدد
دلستر با طعم دلخواه نصف لیوان
آرد یک پیمانه
پودر سیر یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
نمک مقداری
مواد گفته شده رو با هم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه داخل دمای آشپزخونه بذارید.
سس مایونز ۲ ق غ
خیار شور رنده شده ۳ ق غ
پیاز ریز خورد شده ۲ ق غ
سیر رنده شده یک حبه
آب لیموترش یک ق غ
نمک به دلخواه
اصل این سس با مایونز درست میشه ولی میتونید به جای سس از ماست استفاده کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
میتونید به جای سیر از جعفری خورد شده استفاده کنید.
جوجه طعم دار شده رو به خمیر آغشته کنید و داخل روغن داغ و با حرارت کم بذارید تا مغزپخت بشه.
حرارت بین متوسط و کم باشه که مرغ آب نندازه و خوب پخته شه.
بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزی بذارید تا روغن اضافه گرفته شه.
توصیه می کنم حتما درستش کنید؛ چون بچه ها عاشقش میشن.