نقش غذا در سینمای ایران

خبرآنلاین پنج شنبه 20 شهریور 1404 - 13:00
در آستانه روز ملی سینما، هشتصدوهشتادوپنجمین شب از سلسله شب‌های بخارا به موضوع غذا در سینما اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی رویداد، در آستانه روز ملی سینما، هشتصدوهشتادوپنجمین شب از سلسله شب‌های بخارا به موضوع غذا در سینما اختصاص یافته است.

در این نشست که امروز، پنجشنبه ۲۰ شهریورماه ساعت ۱۸ در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران با سخنرانی نعمت‌الله فاضلی، علی عطار، سپهر سرلک و علی دهباشی برگزار خواهد شد، سخنرانان درباره نقش روایی غذا به عنوان عنصر پیش‌برنده داستان در سینما و موفقیت یا عدم موفقیت سینمای ایران در بازنمایی فرهنگ غذایی و آشپزی ایرانی سخن خواهند گفت.

همچنین همزمان با این مراسم از سومین شماره «فصلنامه فرهنگی- اجتماعی تنور» با موضوع «غذا در سینما» رونمایی خواهد شد. نشریه «تنور» در دو شماره پیشین خود به موضوعات «غذا پس از مهاجرت» و «غذا و جنگ» پرداخته بود و اینک در سومین شماره خود، همنوا با شب‌های بخارا، موضوع «غذا در سینما» را بررسی کرده است.

نقش غذا در سینمای ایران

۲۴۲۲۴۲

منبع خبر "خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.