به گزارش رکنا، طرز تهیه شله زرد را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
برنج ایرانى دو پیمانه که از شب قبل خیس کردم.
آب ۱۴ پیمانه
زعفران غلیظ دم شده به میزان لازم.
شکر من ۳ پیمانه ریختم. اگر شما شیرین دوست دارید ۴ پیمانه
گلاب
هل
کره ۱۰۰ گرم
خلال بادوم و گل محمدى و دارچین براى تزئین
من خلال بادام را در گلاب و عرق دارچین و هل خیس کردم. کمی هم پودرهل موقع پخت ریختم در شله زرد.
زعفران را وقتی کمی برنج پخت کمکم در چند مرحله اضافه کنید تا جایی که خوشرنگ شود.( در ریختن زعفران باید دست ودلباز باشید.)
نکته : شکر را دو مرحله اضافه کنید.
می توانید به جای عرق دارچین از چوب دارچین در حین پخت داخل شله زرد استفاده کنید.
برنج را از قبل خیس کنید، زمان پخت را کوتاه می کند.
آب برنج خیس کرده را خالی کنید و داخل آب جوش بریزید.
همین دیگه، نوش جان.