به گزارش رکنا، طرز تهیه ترشی اسپانیایی را آموزش داده ایم.
مواد لازم:
قارچ ۳۰۰گرم
زیتون بدون هسته۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ۲عدد
ذرت ۱ لیوان
ادویه جات:
سیاه دانه ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
فلفل قرمز ۱ ق غ
پاپریکا ۱ ق غ
زردچوبه ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
روغن زیتون ۱ لیوان
سرکه ۲ لیوان
نکات لازم:
قارچ ها رو بلانچ کنید تا سیاه نشن
۳ الی ۷ روز بعد کاملا قابل استفاده ست
نوش جان
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.