غذای سنتی چین؛ پخت ویژه خرچنگ مودار در قابلمه‌ای پر از نمک + فیلم

رکنا یکشنبه 23 شهریور 1404 - 09:28
رکنا: غذای محلی چین؛ چگونه خرچنگ مودار در نمک به شاهکار تبدیل می‌شود؟
غذای سنتی چین؛ پخت ویژه خرچنگ مودار در قابلمه‌ای پر از نمک + فیلم

به گزارش رکنا، آشپز خلاق چینی با تکنیکی خاص، خرچنگ‌های مودار را در قابلمه‌ای مملو از نمک می‌پزد؛ تجربه‌ای متفاوت از غذای روستایی چین که طعم منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهد.

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.