به گزارش رکنا، هیلدا باسی، سرآشپز مشهور نیجریهای، با هدف ثبت رکورد جهانی ، غذایی محبوب به نام «جولوف» را در قابلمهای غولپیکر با ظرفیت ۲۲ هزار لیتر پخت؛ برنامهریزی و آمادهسازی این پروژه شگفتانگیز ۹ ماه طول کشید.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.