تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین جذب روغن+ فیلم

رکنا دوشنبه 24 شهریور 1404 - 11:15

تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین جذب روغن، روشی هوشمندانه و کاربردی در آشپزی است که علاوه بر حفظ طعم لذیذ و بافت نرم بادمجان، از چربی اضافی جلوگیری کرده و غذایی سالم‌تر، سبک‌تر و در عین حال خوشمزه‌تر را برای سفره‌های روزانه و مهمانی‌ها فراهم می‌آورد.

 
 
 

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.