آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟

رکنا چهارشنبه 26 شهریور 1404 - 20:36
رکنا: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به این باور نادرست که آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟ اعلام کرد: تمامی انواع گوشت ها شامل گوشت قرمز (گوشت گوسفند، گاو و شتر) و گوشت سفید (شامل گوشت ماکیان و انواع ماهی ها) به ازای هر یک واحد که حدود 30 گرم در نظر گرفته می شود، دارای حدود 7 گرم پروتئین هستند. پس به ازای یک واحد و در مقیاس برابر میزان پروتئین در گوشت های مختلف تفاوتی ندارد.
آیا گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟

به گزارش رکنا به نقل از وبدا، در مورد کیفیت پروتئین نیز، گوشت قرمز و گوشت های سفید به عنوان منابع پروتئین با کیفیت یا ارزش زیستی بالا در نظر گرفته می شوند. اما میزان چربی، نوع چربی و نوع و میزان ریزمغذی های موجود در انواع گوشت ها می تواند متفاوت باشد. برای مثال در گوشت قرمز چربی عمدتا از نوع چربی اشباع می باشد، در صورتیکه چربی های موجود در گوشت ماهی (بخصوص ماهی آب های سرد) عمدتا از نوع چربی های چند غیر اشباع مانند چربی های امگا3 می باشد. تفاوت در نوع چربی ها یکی از عواملی است که باعث می شود مصرف گوشت های مختلف با اثرات متفاوتی بر سلامت به خصوص سلامت سیستم قلبی عروقی بدن همراه باشد.

بر این اساس در راهنماهای تغذیه ای توصیه می شود که در بزرگسالان مصرف گوشت قرمز و فرآورده های گوشتی محدود شود و عمدتا گوشت های سفید و پروتئین هایی با منبع گیاهی مانند حبوبات و مغزیجات برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن مورد استفاده قرار گیرند.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.