رکنا: چلو ماهیچه مجلسی با این روش فوق العاده ست.
به گزارش رکنا، طرز تهیه چلو ماهیچه به شرح زیر است.
مواد لازم
ماهیچه دوعدد
پیاز ۴،۵ عدد
سیر یک بوته و ۵ حبه
زعفران دم کرده
نمک، فلفل سیاه
کره ۵۰ گرم
آبلیمو تازه کمی
برگ بو یک عدد
چوب دارچین دو عدد
نکات مهم
از پیاز زرد استفاده کنید و پیاز ها رو خیلی نازک برش نزنید. شعله گاز کم باشه تا آب بندازه.
یک ساعت آخر پخت زعفران دم کرده و در آخر آبلیمو (برای بالانس کردن طعم شیرین پیاز) و اگه نیاز بود باز هم نمک اضافه کنید.
زمان پخت حدودا ۵،۶ ساعت با شعله کم هست.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.