آموزش پخت چلو ماهیچه مجلسی / فیلم

رکنا پنج شنبه 27 شهریور 1404 - 12:55
رکنا: چلو ماهیچه مجلسی با این روش فوق العاده ست.
آموزش پخت چلو ماهیچه مجلسی / فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه   چلو ماهیچه به شرح زیر است.

مواد لازم

ماهیچه دوعدد

پیاز ۴،۵ عدد

سیر یک بوته و ۵ حبه

زعفران دم کرده

نمک، فلفل سیاه

کره ۵۰ گرم

آبلیمو تازه کمی

برگ بو یک عدد

چوب دارچین دو عدد

نکات مهم

از پیاز زرد استفاده کنید و پیاز ها رو خیلی نازک برش نزنید. شعله گاز کم باشه تا آب بندازه.

یک ساعت آخر پخت زعفران دم کرده و در آخر آبلیمو (برای بالانس کردن طعم شیرین پیاز) و اگه نیاز بود باز هم نمک اضافه کنید.

زمان پخت حدودا ۵،۶ ساعت با شعله کم هست.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.