به گزارش رکنا، طرز تهیه نخود تابهای (غذای وگان) را آموزش داده ایم.
۲ لیوان نخود پخته
۲ عدد پیاز بزرگ
۳ تا ۴ عدد گوجهفرنگی
یک عدد فلفل دلمهای قرمز بزرگ
۲ عدد فلفل سبز
۳ حبه سیر
یک قاشق غذاخوری رب فلفل یا گوجه
نصف استکان روغن زیتون فرابکر
هر کدام ۱ قاشق چایخوری: فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره
یک قاشق چایخوری پر نمک
۱. نخودهای پخته رو داخل ظرف پیرکس (یا هر ظرف فر) بریزید.
2. سبزیجات خردشده و باقی مواد رو اضافه و خوب مخلوط کنید.
3. روی ظرف رو با کاغذ روغنی که کمی مرطوب کردید و آبش رو گرفتید بپوشونید.
4. در فر از قبل گرمشده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
نکته: بعد از ۳۰ دقیقه، ظرف رو دربیارید، نخود تابهای رو هم بزنید و ۱۰-۱۵ دقیقه آخر بدون پوشش بذارید تا روی غذا کمی برشته بشه.
تو ماهیتابه هم میتونید بپزید.
نوش جان.