به گزارش رکنا، طرز تهیه کلوچه فومن به شرح فیلم است. تا انتها ببینید.
آرد فانتزی ۵۰۰ گرم
خمیرمایه فوری ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
آب ۱۵۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
کره یا روغن حیوانی ۵۰ گرم
دقت کنید توی فیلم بالا من دستور رو ۲ برابر کردم.
گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
من از آرد سنگک یا آرد کامل گندم استفاده می کنم و حتما تفت بدید کمی تا رنگش تغییر کنه و بوی خامیش بره و خوش عطر بشه؛ مثل وقتی برای حلوا آرد رو تفت میدید.
هل یک ق چ
جوز هندی نصف ق چای خوری
دارچین ۲ ق غ
دقت کنید طعم دهنده ها میتونه مقدارش کم و زیاد بشه با توجه به ذائقه شما.
آب ۳۰ گرم
کره ۷۰ گرم
برای پخت فر رو روی ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه گرم کنید و بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
دما صحیح باشه رنگ میگیره.