به گزارش مشرق از وبدا، براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، میوهها و سبزیها علاوه بر دارا بودن انواع ویتامینها و مواد معدنی (ریزمغذیها)، حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات طبیعی فعالی هستند که به نام فیتوکمیکالها شناخته میشوند، این ترکیبات به همراه برخی ریزمغذیها مانند ویتامین C، ویتامین A و سلنیوم، دارای خواص آنتیاکسیدانی هستند و در تقویت سیستم ایمنی بدن نقشی کلیدی دارند.
کارشناسان تغذیه وزارت بهداشت تأکید میکنند که افزایش مصرف روزانه و متنوع میوهها و سبزیجات، میتواند بهعنوان یکی از راهکارهای مؤثر برای ارتقای ایمنی بدن و بهبود وضعیت تغذیهای افراد در نظر گرفته شود.
با وجود این، اصطلاحاتی مانند پاکسازی بدن یا سمزدایی با غذا فاقد پایه علمی مشخص در منابع معتبر پزشکی هستند و بهتر است از دیدگاه علمی و دقیق به اثرات تغذیه بر سلامت نگاه شود.