کیک یخچال کاراملی؛ دسر بسیار خوشمزه و جذاب بدون نیاز به فر

همشهری آنلاین یکشنبه 30 شهریور 1404 - 11:34
کیک یخچالی کاراملی نوعی کیک دسر بسیار خوشمزه و جذاب است که از ترکیب کیک شکلاتی با لایه از کارامل تهیه می شود.

به گزارش همشهری آنلاین، کیک یخچالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه است که تهیه آن نیازی به استفاده از فر ندارد و تنها کافی است چند ساعتی در یخچال بماند تا جا افتاده و آماده سرو شود. معمولا برای تهیه کیک یخچالی به جای مواد اصلی کیک از بیسکوییت و کرم استفاده می‌کنند. درست کردن کیک یخچالی به دلیل اینکه نیازی به پخت و فر ندارد، بسیار آسان است و به صرف زمان زیادی نیاز ندارد.

کیک یخچالی کاراملی نوعی کیک شکلاتی بسیار خوشمزه با طعم کارامل است که از ترکیب کیک شکلاتی با یک لایه کارامل تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. اگر دوست دارید این کیک کاراملی خوشمزه و جذاب را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک یخچالی کاراملی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی کاراملی

شکر: ۲۰۰ گرم

کره: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد سفید شیرینی: ۲۰۰ گرم

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

شیر: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه کاراملی

پودر کرم کارامل: ۲ بسته

شیر: ۴ لیوان

کیک یخچال کاراملی؛ دسر بسیار خوشمزه و جذاب بدون نیاز به فر

طرز تهیه کیک یخچالی کاراملی

فرارو نوشت: برای درست کردن کیک شکلاتی ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی یکی دو دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ یکدست شود. حالا کره آب شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد شیر را اضافه کنید و سی ثانیه بعد همزن را کنار بگذارید.

آرد، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، کم‌کم و با الک به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا کیک را داخل قالب مناسب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا بپزد.

بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید از حرارت بیفتد، سپس کیک را از قالب جدا کنید. اجازه بدهید کیک به مدت چند ساعت کاملا خنک شود، سپس کیک را برش بزنید. یک قالب کمربندی مناسب را انتخاب کنید (مستطیل یا مربع) و برش‌های کیک را کنار هم کف قالب بچینید به طوری که هیچ فضای خالی باقی نماند.

در مرحله بعد پودر کرم کارامل را با شیر داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید و هم بزنید تا کم کم جوش بیاید و شروع به غلیظ شدن کند. حالا اجاق گاز را خاموش کنید و کرم کارامل آماده را روی سطح کیک پخش کنید.

قالب را به مدت ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و جا بیفتد. در آخر مقداری پودر کاکائو روی سطح کیک الک کنید و کیک را از قالب جدا کنید، نوش جان.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.