فیلم / دو روش متفاوت طرز تهیه اصیل ترین میرزاقاسمی گیلانی

رکنا دوشنبه 31 شهریور 1404 - 16:26

میرزاقاسمی یکی از مشهورترین و خوشمزه‌ترین غذاهای گیلانی است که با بادمجان دودی، سیر، گوجه و ادویه‌های محلی تهیه می‌شود. در این ویدیو، دو روش متفاوت و اصیل برای پخت میرزاقاسمی گیلانی آموزش داده شده است؛ یکی سنتی و دیگری با کمی نوآوری برای طعمی متفاوت. این فیلم به علاقه‌مندان غذاهای محلی کمک می‌کند تا بتوانند این غذای خوشمزه را به بهترین شکل در خانه تهیه کنند.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.