میرزاقاسمی یکی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای گیلانی است که با بادمجان دودی، سیر، گوجه و ادویههای محلی تهیه میشود. در این ویدیو، دو روش متفاوت و اصیل برای پخت میرزاقاسمی گیلانی آموزش داده شده است؛ یکی سنتی و دیگری با کمی نوآوری برای طعمی متفاوت. این فیلم به علاقهمندان غذاهای محلی کمک میکند تا بتوانند این غذای خوشمزه را به بهترین شکل در خانه تهیه کنند.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.