برای داشتن بادمجانی خوشطعم و طلایی با کمترین جذب روغن، میتوان از تکنیکهای سادهای مانند خیساندن در آب و نمک، خشککردن کامل قبل از سرخ شدن و استفاده از روغن داغ بهره برد؛ روشی سالمتر برای لذت بردن از طعم بینظیر بادمجان.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.