به گزارش همشهری آنلاین، کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیکهای میوهای به دلیل عطر و بوی میوه تازهای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند. تکلیف کیکهای شکلاتی هم که مشخص است و کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که کیک شکلاتی را دوست نداشته باشد.
فرارو نوشت؛ کیکهای شکلاتی بسیار متنوع هستند و با دستورهای مختلفی تهیه میشوند. کیک شکلاتی بریگادرو نوعی کیک بسیار خوشمزه و خاص کافی شاپی است که بافت نرم و مرطوبی دارد و برای پذیرایی یک انتخاب عالی است. اگر به دنبال درست کردن کیکهای خوشمزه هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک بریگادرو همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک بریگادرو
تخم مرغ: ۶ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ میلیلیتر
پودر کاکائو: ۵۰ گرم
شیر: ۳۰۰ میلیلیتر
بکینگپودر: ۱۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم کیک
شیرعسلی: ۲ قوطی
خامه صبحانه: ۴۰۰ میلیلیتر
کره: ۳۰ گرم
شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم
شربت برای خیس کردن کیک
شیر: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۲۰ گرم
طرز تهیه کیک بریگادرو
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغها را همراه با وانیل و شکر با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
حالا شیر و روغن مایع را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید، سپس همزن برقی را کنار بگذارید. آرد، بکینگپودر و پودر کاکائو را که از قبل با هم مخلوط کردهاید، کم کم به مایه کیک اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
حالا کیک را داخل قالب گرد بریزید و توی فر ۱۷۵ درجه که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از پخت کیک را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس از قالب خارج کنید.
برای درست کردن کرم کیک شیر عسلی و خامه صبحانه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. بعد از روی اجاق گاز بردارید و با گوشتکوب برقی بزنید تا یکدست شود. برای درست کردن شربت روی کیک هم کافی است شکر، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
وقتی کیک خنک شد، کیک را به صورت طولی برش بزنید و به سه قسمت تقسیم کنید. لایه اول را روی میز کار بگذارید. بهتر است دور کیک طلق بگذارید. کمی شربت روی کیک بریزید، سپس مقداری کرم روی سطح کیک پخش کنید و لایه دوم را بگذارید. این کار را ادامه بدهید تا هر سه لایه روی هم قرا بگیرد.
باقیمانده کرم را روی سطح کیک پخش کنید و روی کیک را با پودر کاکائو تزیین کنید. کیک را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کیک جا بیفتد، سپس طلق را از دور کیک بردارید و کیک را برش بزنید.