طرز تهیه ته چین لوبیاپلو مجلسی + فیلم

رکنا شنبه 12 مهر 1404 - 09:39
رکنا: اگر لوبیا پلو رو اینجوری درست کنی خیلی مجلسی میشه.
طرز تهیه ته چین لوبیاپلو مجلسی + فیلم

به گزارش رکنا،طرز تهیه   ته چین لوبیاپلو به شرح زیر است.

مواد لازم

چیزایی که لازم داریم برای ته چین لوبیا پلو برای ۵نفر

لوبیاسبز پاک شده نیم کیلو

گوشت بدون چربی و ریز خرد شده گوسفندی یا گوساله سیصدگرم

۲ عدد پیاز خلالی خرد شده

برنج ۵پیمانه

۲ پیمانه از برنج رو برای ته چین بردارید بعد از آبکش کردن.

ادویه ها؛ دارچین، ادویه پلویی حذف نشه اصلا، فلفلسیاه، نمک و زعفران فراوان

رب گوجه یک ق.غ

کره ۳ ق.غ

برای ته چین: ۲زرده تخم مرغ، ۳ق.غ ماست سفت سرپر، گلاب ۲ق.غ، نمک یک ق.چ، زعفران و برنج و روغن ۳ق.غ

ادویه پلویی شامل، جوز، قولنجان، گل سرخ و زنجبیل و … است؛ پس حذف نشه و دیگه نیازی نیست از پودر گل سرخ جدا استفاده بشه چون گلاب هم داره.

برنج رو با مواد مخلوط کنید و آروم هم بزنید که برنج نشکنه.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.