به گزارش رکنا، طرز تهیه آش گوجه را در ادامه یاد می گیرید.
گوجه نیم کیلو
لوبیا چشم بلبلی یک لیوان
برنج نیم دانه یک لیوان
بلغور گندم نصف لیوان
سبزی شامل تره و جعفری و گنیز و اسفناج و نعناع نیم کیلو
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز بزرگ یک عدد
سیر رنده شده یک بوته
نعناع داغ به مقدار لازم
آبغوره یک لیوان
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب گوشت دو لیوان؛ جایگزینش میشه عصاره گوشت اضافه کرد
اول پیاز رو ریز خرد کنید و تفت بدید، بعد بهش فلفل و زردچوبه و نمک بزنید؛ بعد هم گوجه پوره شده بذارید؛ گوجه تفت بخوره و آبش کشیده بشه؛ در صورت نیاز یه قاشق هم رب گوجه بزنید. حالا لوبیا و برنج و بلغور رو اضافه کنید و بذارید تمام مواد بپزن، بعد بهش سبزی آش و آب گوشت اضافه کنید؛ وقتی که سبزی کامل پخت آبغوره و نمکش رو بزنید و بذارید حسابی جا بیفته؛ در آخر هم با نعناع داغ و سیر داغ فراوون نوش جان کنید.