طرز تهیه پاته پنیری پیشغذایی خوشطعم و لطیف با ترکیب پنیر خامهای، سبزیجات معطر و ادویههای ملایم که با بافتی نرم و کرمی روی نان تست یا بیسکویت سرو میشود و طعمی دلچسب و خاص به میز صبحانه و مهمانیها میبخشد.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.