دستور پخت ته چین آلبالو پلو با گوشت قلقلی و مغز آلبالو + فیلم

رکنا دوشنبه 14 مهر 1404 - 11:55
رکنا: این ته چین برای ناهار خوردن دارد!
دستور پخت ته چین آلبالو پلو با گوشت قلقلی و مغز آلبالو + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه ته چین آلبالو را آموزش داده ایم.

مواد لازم:

برنج: ۳ پیمانه

گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز: یک عدد متوسط (رنده‌شده)

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری

آلبالو: ۳ پیمانه (تازه یا یخ‌زده)

شکر: یک پیمانه (بسته به ترشی آلبالو )

خلال بادام و پسته: به مقدار لازم

روغن یا کره: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. آلبالو ها را با شکر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب بیندازد و شهد غلیظ شود. آب و آلبالو را جدا می‌کنیم.

2.گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده‌شده، نمک و فلفل ورز داده و قلقلی‌های کوچک درست می‌کنیم و وسط قلقلی ها از آلبالوها می گذاریم. در روغن سرخ می‌کنیم، سپس شهد آلبالو را به آن‌ها اضافه کرده و چند دقیقه می‌جوشانیم.

3.برنج را آبکش کرده کنار می‌گذاریم.

4.برای مایه ته چین، ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران، روغن و کمی نمک را مخلوط کرده و با کمی برنج آبکش‌شده ترکیب می‌کنیم.

5.کف قابلمه روغن ریخته، یک لایه از مایه ته چین را می‌ریزیم، سپس کمی آلبالو، بعد برنج سفید و دوباره برنج مخلوط با شهد آلبالو. لایه‌ها را تکرار می‌کنیم.

6.دم‌کنی گذاشته و برنج را حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم دم می‌کنیم.

7.در آخر، ته چین را برمی‌گردانیم، روی آن گوشت‌های قلقلی، آلبالوها و خلال پسته و بادام می‌ریزیم.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.