به گزارش رکنا، طرز تهیه ته چین آلبالو را آموزش داده ایم.
برنج: ۳ پیمانه
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد متوسط (رندهشده)
زرده تخممرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: ۳ قاشق غذاخوری
آلبالو: ۳ پیمانه (تازه یا یخزده)
شکر: یک پیمانه (بسته به ترشی آلبالو )
خلال بادام و پسته: به مقدار لازم
روغن یا کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
1. آلبالو ها را با شکر روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب بیندازد و شهد غلیظ شود. آب و آلبالو را جدا میکنیم.
2.گوشت چرخکرده را با پیاز رندهشده، نمک و فلفل ورز داده و قلقلیهای کوچک درست میکنیم و وسط قلقلی ها از آلبالوها می گذاریم. در روغن سرخ میکنیم، سپس شهد آلبالو را به آنها اضافه کرده و چند دقیقه میجوشانیم.
3.برنج را آبکش کرده کنار میگذاریم.
4.برای مایه ته چین، ماست، زرده تخممرغ، زعفران، روغن و کمی نمک را مخلوط کرده و با کمی برنج آبکششده ترکیب میکنیم.
5.کف قابلمه روغن ریخته، یک لایه از مایه ته چین را میریزیم، سپس کمی آلبالو، بعد برنج سفید و دوباره برنج مخلوط با شهد آلبالو. لایهها را تکرار میکنیم.
6.دمکنی گذاشته و برنج را حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم دم میکنیم.
7.در آخر، ته چین را برمیگردانیم، روی آن گوشتهای قلقلی، آلبالوها و خلال پسته و بادام میریزیم.