عدسی اسفناج ؛ بمب انرژی و سلامتی در یک کاسه !

همشهری آنلاین چهارشنبه 16 مهر 1404 - 08:01
امروز قصد داریم طرز تهیه عدسی سفناج را به شما آموزش دهیم. این غذا یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی سالم و متنوع هستند. ترکیب پروتئین های گیاهی موجود در عدس و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در اسفناج، این غذا را به یک منبع مغذی و کامل تبدیل می کند.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: از طرز تهیه ساده عدسی اسفناج گرفته تا خواص فوق العاده آن، این خوراکی محبوب نه تنها در رژیم غذایی افراد گیاه خوار بلکه در هر سفره ای جایگاه ویژه ای دارد. با ما همراه باشید.

بیشتر بدانید:

رسپی متفاوت عدسی ؛ لعاب دار و خوشمزه بهتر از قهوه خانه و رستوران

عدسی اسفناج ؛ بمب انرژی و سلامتی در یک کاسه !

مواد اولیه

سیب زمینی ۱ عدد بزرگ

عدس ۲۰۰ گرم

اسفناج ۴۰۰ گرم

شوید تازه یک مشت

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم

پودر گشنیز ۱ قاشق مرباخوری

گلپر ۱ ۱.۵ قاشق مرباخوری

استاک یا عصاره گوشت ۱ بسته

کره حیوانی به میزان لازم

پیاز ۱ عدد متوسط

آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه عدسی اسفناج

ابتدا یک عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به ۸ قسمت تقسیم کنید.

یک دسته شوید تازه را بشویید و ریز ریز خرد کنید.

سفناج ها را نیز زیر خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کره حیوانی یا هر روغنی که دم دست دارید تفت دهید.

پیازها که سرخ شد پودر گشنیز، 1 قاشق مرباخوری گلپر، فلفل سیاه یا قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

عصاره گوشت را هم اضافه کنید و اسفناج ها را با پیازها تفت دهید و اجازه دهید تا اسفناج ها بپزد و آب شود.

حالا نوبت اضافه کردن و تفت دادن شویدهاست.

سیب زمینی ها را هم اضافه کنید. اگر دوست نداشتید سیب زمینی بریزید می توانید آن را حذف کنید و یک رب آخر برای لعاب انداختن عدسی به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. دقت کنید آرد را ابتدا در یک کاسه با آب سرد مخلوط و سپس به عدسی اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.

عدس هایی که از قبل خیس کردید را هم به ترکیب بالا اضافه کنید. ۴ لیوان آب جوش اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و زمان دهید تا عدس ها بپزند.

وقتی سیب زمینی ها پخت آن را از قابلمه جدا کنید و با گوشت برقی پوره کنید و به دسی اضافه کنید. هنگام میکس کردن کمی هم عدس پخته با سیب زمینی ها میکس کنید که عدسی اسفناج خوب لعاب بیندازد.

مواد میکس شده را به عدسی اضافه کنید و دوباره نصف قاشق مربا خوری گلپر به عدسی اضافه کنید. کمی هم آب نارنج اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. حواستان باشد حتما تست نمک بگیرید که کم نمک نباشد. نوش جان.

عدسی اسفناج ؛ بمب انرژی و سلامتی در یک کاسه !

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.