به گزارش رکنا، طرز تهیه پاستا بدون گوشت به این شکل است که اول گوجهها رو بشویید. از وسط برش بزنید و به همراه سیر توی تابه بچینید تا یه کمی تفت بخوره. در تابه رو بذارید. به این مرحله که رسید پوست گوجهها رو جدا کنید و با گوشتکوب خوب بکوبید تا گوجهها پوره بشن.
رب گوجه، ادویه و نمک رو بهش اضافه کنید، قارچ رو هم بریزید و یه مقداری هم خامه صبحانه؛ خوب مخلوطش کنید. مواد که یکدست شد آب هم اضافه کنید. جوش که اومد پاستا رو بریزید و یک مقدار هم عصاره بهش اضافه کنید. درش رو بذارید تا آبش کشیده بشه.
بله؛ بفرمایید! یه پاستای خیلی خوشمزه با عطر و مزه کاملا متفاوت و مزه فراموش نشدنی آماده است. بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. نوش جونتون.