به گزارش رکنا، طرز تهیه غذای محلی اردبیل به نام خورشت ترشی قوورما را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
گوشت خورشتی گوسفند ۴۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی ۱/۵ پیمانه
آلو خورشتی تقریبا ۱۰ الی ۱۵ عدد
پیاز ۱ عدد نگینی خورد شده
۲ حبه سیر ریز خورد شده
آبغوره ۱/۲ پیمانه
زعفران دم شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گل، پودر دارچین
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ خ
رب فلفل شیرین ۱ ق غ خ (میتونین رب فلفل ندارین همون رب گوجه ۲ ق غ خ استفاده کنین)
آب جوش تقریبا ۴ الی ۵ پیمانه
۱ عدد پیاز بزرگ که خلالی خورد کردین و توی روغن تفت دادین و پیاز داغ درست کردین باهاش
پیاز، سیر و گوشت خورشتی رو توی مقداری روغن با حرارت بالا تفت بدین، تغییر رنگ که داد بهش ادویه ها و رب رو اضافه کنید و خوب تفت بدین تا عطر ادویه ها و رنگ رب آزاد بشه و بعد آب جوش رو بهش اضافه کنید و بذارید با حرارت کم به مدت تقریبا یک ساعت بپزه. توی این مرحله با یه چنگال گوشت رو تست کنید اگه دیدین سفته بذارید بیشتر بپزه.