به گزارش رکنا، طرز تهیه بستنی انبه با روکش ماچا را آموزش داده ایم.
۲۵۰ گرم پالپ انبه
ماست ۵۰ گرم
بریز توی میکسر یا مخلوط کن، پوره و مخلوط کن.
200گرم خامه قنادی، شکر سفید ریز 15 گرم را هم بزنید تا مثل ماست غلیظ شود.
پوره انبه را داخل خامه بریزید و خوب مخلوط کنید.
داخل قالب بستنی بریزید و چوب بستنی را قرار دهید.
هوا را از بین ببرید و بیش از ۴ ساعت در فریزر قرار دهید.
150 گرم شکلات سفید
پودر ماچا 5 گرم
روغن نارگیل 45 گرم
یکنواخت هم بزنید در مایکروویو یا با حرارت آب داغ گرم کنید تا ذوب شود.
اگر طعم ماچا رو دوست ندارید حذف کنید و از رنگ خوراکی استفاده کنید.
به جای شکلات سفید از شکلات تلخ یا شیری استفاده کنید.
ماچا رو میتوانید از فروشگاه های ارگانیک، عطاری های لوکس، بعضی از کافه ها یا فروشگاه های قهوه تهیه کنید.