به گزارش رکنا، طرز تهیه کیک صبحانه وانیلی را آموزش داده ایم.
آرد سفید : ۱۴۰ گرم (یک پیمانه و حدود ۲ قاشق غذاخوری)
شکر : ۱۴۰ گرم( 2/3 پیمانه)
بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق چ
نشاسته ذرت: ۲۰ گرم ( حدود ۲ تا ۲.۵ قاشق غذاخوری)
وانیل : نصف قاشق چ
نمک : یک پینچ
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر : ۷۵ گرم ( 1/3 پیمانه )
روغن : ۷۵ گرم ( 1/3 پیمانه )
تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه، روغن و شیر رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن با دور کند هم بزنید.
بقیه ی مواد خشک رو با هم ترکیب کنید و الک کنید و به مایه ی کیک اضافه کنید. با همزن دستی یا دور کند همزن حدود ده ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل قالب کاغذ روغنی بندازید. مواد رو داخلش بریزید. میتونید روی کیک پرک بادام و گردو بریزید. در نهایت بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه بماند.