به گزارش رکنا، طرز تهیه خورشت کردی متفاوت و خوشمزه ای را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
سبزی
جعفری و گشنیز و تره و شنبلیله ولی تره باید بیشتر باشه از بقیه سبزی ها
پیاز 2 عدد
رب گوجه یک ق.غ
نمک و فلفل سیاه و سفید و پاپریکا و تخم گشنیز و برگ بو
سیر یک حبه
لیمو عمانی دو عدد
ابتدا مرغ ها رو با ادویه ها و پیاز و سیر میذارم خوب پخته بشه.
سبزی ها رو خرد میکنم و یکم تفت میدم؛ اصلا لازم نیست سرخ بشه.
حالا برای خورشت یک عدد پیاز رو سرخ می کنم. بعد یکم نمک و زردچوبه می زنم و یک قاشق رب هم باهاش تفت میدم و بعد لوبیا چیتی پخته شده رو اضافه می کنم. سبزی تفت داده شده رو می ریزم و بعد آب مرغ رو بهش اضافه می کنم و با دوتا لیمو عمانی میذارم که جا بیفته و به روغن بیفته.
مرغ ها رو با یکم روغن و کره و زعفران میذارم با حرارت کم سرخ و طلایی بشه. بعد خورشت رو تو ظرف سرو می ریزم و مرغ ها رو روش می چینم.
این خورشت طعم بهشت میده اینقدر که خوشمزه میشه.