فوت و فن خوش طعم و عطر شدن مرغ چیست؟ / فیلم

رکنا سه شنبه 22 مهر 1404 - 10:51
رکنا: تمام فوت و فنی که هیچ رستورانی لو نمیده قطعا همینه؛ اینکه چی کار کنید مرغتون علاوه بر اینکه خوش رنگ باشه و عطر طعم خوبی هم داشته باشه.
فوت و فن خوش طعم و عطر شدن مرغ چیست؟ / فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه مرغ خوشبو و لذیذ را در این فیلم فرا خواهید گرفت.

مواد لازم:

دو عدد جوجه زیر یک کیلو گرم

صد گرم کره

چهار ق غ زعفران دمکرده

دو ق غ نمک

طرز تهیه:

مرغ ها رو به مدت ۱۲ ساعت داخل آب و نمک در یخچال بذارید. این کار باعث میشه بوی مرغ کاملا گرفته شه.

دقت کنید که باید از مرغ های زیر یک کیلوگرم استفاده و به ازای هر مرغ یک ق غ نمک اضافه کنید.

بعد از دوازده ساعت مرغ ها رو از آب نمک بیرون بیارید و داخل سبد بذارید تا آبش جدا شه.

اجازه بدید روغن داغ شه و اطراف مرغ ها رو کمی سرخ کنید؛ نیاز نیست در این مرحله خیلی سرخ شه.

به ازای هر مرغ ۱۰۰گرم کره و چهار ق غ زعفران دم کرده اضافه کنید.

کره علاوه بر خوش طعم شدن باعث نرم شدن بافت نهایی میشه؛ نصف لیوان آب هم در این مرحله اضافه کنید.

به مدت یک ساعت با شعله ملایم اجازه بدید بپزه تا آبش کاملا کشیده بشه.

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.